Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ναυάγιο στο Molineux

Ναυάγιο στο Molineux

Ο κατήφορος συνεχίζεται για την Liverpool. Ακόμη μια απαράδεκτη εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του Jürgen Klopp, οι οποίοι γνώρισαν την συντριβή με σκορ 3-0 στο Molineux από τη Wolves.

Δεν φαίνεται να αλλάζει τίποτα για τη Liverpool, η οποία δέχθηκε 3 γκολ για 3ο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς και πλέον η πρώτη τετράδα μοιάζει ως άπιαστο όνειρο.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Darwin Nunez να ξεκινάει βασικός και τους Joel Matip και Joe Gomez στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησαν οι Reds στο Molineux.

Οι πρώτες φάσεις του αγώνα άνηκαν στους γηπεδούχους στα πρώτα 4 λεπτά, με τον Alisson να αποκρούει το σουτ του Cunha και εκείνο του Sarabia να καταλήγει άουτ.

Η τρίτη ήταν και η φαρμακερή, καθώς από γύρισμα του Hwang, η μπάλα βρήκε στον Matip και κατέληξε στα δίχτυα του Alisson για το 1-0 στο 6’.

Ένα εξάλεπτο αργότερα, η Wolves ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, όταν ο Gomez έκανε κακή απομάκρυνση, η πρώτη κεφαλιά κόντραρε στον Gakpo, για να στρωθεί η μπάλα στον Dawson, ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0.

Η Liverpool έγινε απειλητική για πρώτη φορά στο 14’, με τον Nunez, όμως ο Sa είχε απάντηση.

Η Wolves στο 25’ έφτασε μια ανάσα από το 3-0, όταν ο Matip έκανε ακόμη ένα λάθος, με τον Nunes να παίρνει την μπάλα, αλλά τον Alisson να τον σταματά σε τετ α τετ.

Από την πλευρά των Reds δεν είχαμε κάποια αντίδραση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με μια τελική του Nunez να φεύγει ψηλά.

Β’ Ημίχρονο: Καλύτερα μπήκε η Liverpool στο δεύτερο μέρος και είχε ευκαιρία για να μειώσει με τον Keita στο 51’, σε μια φάση που ζήτησε και πέναλτι, αλλά δεν το πήρε, για χέρι του Kilman.

Οι Reds συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, όμως δεν βρήκαν το 2-1 ούτε στο 62’ με το πλασέ του Salah, που έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Sa και ενώ είχε προηγηθεί κλέψιμο από τον Gakpo.

Η πρώτη αλλαγή από πλευράς Liverpool έγινε στο 65’, με τον Henderson να αντικαθιστά τον Keita και στο 67’ ο Nunez νικήθηκε ξανά από τον Sa, μη καταφέρνοντας να βάλει τους Reds ξανά στο παιχνίδι και σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία.

Αφού η Liverpool δεν αξιοποίησε καμία από τις ευκαιρίες της, φρόντισε να το κάνει η Wolves στην άλλη άκρη του γηπέδου. Ο Adama γύρισε εξαιρετικά για τον Neves προς το σημείο του πέναλτι και ο τελευταίος με ευκολία έγραψε το 3-0.

Πριν το τέλος του αγώνα πέρασαν εντός και οι Elliott, Milner, Τσιμίκας και Oxlade-Chamberlain, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αλλάξουν κάτι.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Robertson (Τσιμίκας 85′); Bajcetic (Elliott 77′), Keita (Henderson 65′), Thiago (Milner 85′); Salah, Gakpo (Oxlade-Chamberlain 85′), Nunez

Επόμενος αγώνας για τους Reds την επόμενη Δευτέρα στο Anfield κόντρα στην Everton.

Ο κατήφορος συνεχίζεται για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com