Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζητά μεταγραφή σε άλλη ομάδα ο Caisedo, δεν θα παίξει την Κυριακή!

Ζητά μεταγραφή σε άλλη ομάδα ο Caisedo, δεν θα παίξει την Κυριακή!

Παρά το γεγονός ότι ο manager της Brighton Roberto ​​De Ζerbi, επιμένει ότι ο Moises Caisedo είναι ακόμα «συγκεντρωμένος στην Brighton», μερικές ώρες αργότερα ο μέσος ζήτησε να μετακομίσει σε μια άλλη ομάδα!

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα, ενόψει της αναμέτρησης της Brighton με τη Liverpool για το Κύπελλο Αγγλίας, ο De Ζerbi εξήγησε ότι είχε συμβουλέψει τον Caisedo να παραμείνει «τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν».

Ο Ίδιος δήλωσε: «Μίλησα με τον Moises και του είπα ότι είναι δύσκολο να αλλάξει ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Του μίλησα ως πατέρας, όχι ως προπονητής», είπε στους δημοσιογράφους.

Αυτό ήρθε μετά από αναφορές για απορριφθείσες προσφορές από ομάδες τόσο από την Chelsea (55 εκατομμύρια λίρες) όσο και από την Arsenal (60 εκατομμύρια λίρες), με ακόμα πολλές της Αγγλίας να ενδιαφέρονται για τον 21χρονο – συμπεριλαμβανομένης φυσικά, της Liverpool.

Με την Brighton να λέγεται ότι ζητάει 100 εκατομμύρια λίρες για τον Caisedo, η Brighton ξεκαθάρισε ότι δεν θα τον πουλήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αλλά έχοντας αλλάξει ατζέντη νωρίτερα τον Ιανουάριο, ο Caicedo έχει σαφώς λάβει συμβουλές να πιέσει σκληρά για μια μετακόμιση πριν από την προθεσμία της λήξης της χειμερινής περιόδου το βράδυ της Τρίτης.

«Είμαι ευγνώμων στον κύριο Bloom και την Brighton που μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω στην Premier League και νιώθω ότι έκανα πάντα το καλύτερο για αυτούς», έγραψε στο Instagram.

«Πάντα παίζω ποδόσφαιρο με χαμόγελο και με καρδιά. Είμαι το νεότερο από τα 10 αδέρφια στο Santa Domingo στον Ισημερινό. Το όνειρό μου πάντα ήταν να γίνω ο πιο πολυβραβευμένος παίκτης στην ιστορία του Εκουαδόρ. Είμαι περήφανος που μπορώ να φέρω ένα ποσό ρεκόρ μεταγραφής για την Brighton που θα της επέτρεπε να το επανεπενδύσουν και να βοηθήσουν τον σύλλογο να συνεχίσει να είναι επιτυχημένος.
Οι οπαδοί με έχουν βάλει στην καρδιά τους και θα είναι πάντα στην καρδιά μου, οπότε ελπίζω να καταλάβουν γιατί θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή τη θαυμάσια ευκαιρία».

Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε ποιον σύλλογο ελπίζει να ενταχθεί η Caicedo, ούτε το «ρεκόρ μεταγραφικού ποσού» που έχει προσφέρει ο σύλλογος, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι η Brighton πούλησε τον Marc Cucurella στην Chelsea για περίπου 62 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι.

Φαίνεται απίθανο να είναι πίσω από την όλη κίνηση του Caisedo η Liverpool, αλλά έχουν συμβεί πιο περίεργα πράγματα, κυρίως η κίνηση έκπληξη για τον Cody Gakpo τον περασμένο μήνα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η απέλπιδα προσπάθεια του Caicedo να εξαναγκάσει μια κίνηση, χρησιμεύει ως παράπλευρη επίδειξη στην προσπάθεια της Brighton να νικήσει τη Liverpool για δεύτερη φορά σε λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Ο David Ornstein της Athletic ανέφερε από τότε, ότι ο παίκτης δεν θα παίξει την Κυριακή, αφού του είπαν να μείνει μακριά από την ομάδα, μέχρι να περάσει η προθεσμία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ζητά μεταγραφή σε αλλη ομαδα ο Caisedo, δεν θα παίξει την Κυριακή!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com