Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανή η πώληση του Kelleher το καλοκαίρι

Πιθανή η πώληση του Kelleher το καλοκαίρι

Όλο και πιο πιθανό δείχνει να είναι το σενάριο της πώλησης του Caiomhin Kelleher το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες και το ρεπορτάζ του James Pearce.

Ο διεθνής keeper έχει μια πολύ καλή και σταθερή εικόνα, όποτε αγωνίζεται με τη φανέλα της Liverpool στις διοργανώσεις Κυπέλλου, όμως πρόθεση του είναι έχει θέση βασικού σε κάποια ομάδα της Premier League, εφόσον στη Liverpool θα αποτελεί πάντα την δεύτερη επιλογή, πίσω από τον Alisson Becker, όσες καλές εμφανίσεις και αν πραγματοποιήσει.

Παράλληλα, μια ενδεχόμενη πώληση του Ιρλανδού το καλοκαίρι, θα μπορέσει να βάλει και χρήματα στα ταμεία της ομάδας, στην προσπάθεια που θα κάνει για μια σημαντική ανανέωση του ρόστερ της, λόγω και των αποχωρήσεων που θα υπάρξουν στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Για την ώρα δεν υπάρχουν προτάσεις για τον τερματοφύλακα, όμως είναι δεδομένο πως θα έρθουν, αν η ομάδα αποφασίσει να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή.

Δεν θα είναι βέβαια η μοναδική πώληση που θα κάνει η Liverpool, αφού μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει και η περίπτωση του Nat Phillips, ο οποίος βρίσκεται σε καθεστώς παραχώρησης από τον σύλλογο και θα αποτελέσει παρελθόν, αν καταφθάσει μια καλή και συμφέρουσα πρόταση.

Ο Caiomhin Kelleher με το Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com