Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποβολές οπαδών της Chelsea στο ματς με Liverpool για «συνθήματα»

Αποβολές οπαδών της Chelsea στο ματς με Liverpool για «συνθήματα»

Οπαδοί της Chelsea 16 τον αριθμό, αποβλήθηκαν από τις εξέδρες του Anfield το Σάββατο μεσημέρι, λόγω προσβλητικών συνθημάτων για το Hillsborough.

Σε δημοσίευμα της Liverpool Echo αναφέρεται ότι, κάθε οπαδός έλαβε αρχικά μια προφορική προειδοποίηση από τους επόπτες και τους συστάθηκε να μην επαναλάβουν το σύνθημα, προτού αποβληθούν αφού δεν σταματούσαν.

Η Liverpool εργάζεται συνεχώς για να προσπαθεί να καταπολεμήσει τα κρούσματα προσβλητικών συνθημάτων και συμπεριφορών σε σχέση με την καταστροφή του 1989, η οποία οδήγησε στο θάνατο 97 ανθρώπων.

Η αστυνομία του Merseyside είχε να αντιμετωπίσει ομοφοβικά συνθήματα προς την Chelsea, από οπαδούς των γηπεδούχων πριν από τη σέντρα έξω από το γήπεδο, ενώ υπήρξαν δύο ξεχωριστά, μεμονωμένα περιστατικά πριν από το παιχνίδι που οδήγησαν σε συλλήψεις.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει γκολ για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς καθώς το παιχνίδι έληξε 0-0, με τις ομάδες τόσο του Jurgen Klopp όσο και του Graham Potter να αγωνίζονται να ξεφύγουν από τη μέση της βαθμολογίας στην Premier League.

Αποβολές οπαδών της Chelsea στο ματς με Liverpool για «συνθήματα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com