Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bajcetic: «Κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα»

Bajcetic: «Κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα»

Για την πρώτη του εμφάνιση στην Premier League ως βασικός το Σάββατο κόντρα στην Chelsea και για τα όσα προσπαθεί να δώσει στην ομάδα μίλησε ο Stefan Bajcetic στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο νεαρός μέσος ξεχώρισε με την παρουσία του στο Molineux την περασμένη εβδομάδα και είχε καλή εικόνα κόντρα στην Chelsea.

Αρχικά για την ισοπαλία του Σαββάτου είπε:

“ Το μόνο που είναι σημαντικό είναι να είμαστε και πάλι συμπαγείς. Στο προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν πιο συμπαγείς, σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν λίγο πιο συμπαγείς επίσης. Το παν είναι να είσαι συμπαγής και να δίνεις τα πάντα βασικά. ”

“ Κυνηγάμε το ίδιο πράγμα – τους τέσσερις πρώτους. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε [το Σάββατο] αλλά ήταν πολύ σημαντικό να μην χάσουμε. ”

Για τη δική του απόδοση:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και παίζω και βοηθάω την ομάδα. Απλώς προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. ”

“ Έμαθα ότι θα ξεκινήσω [την Παρασκευή]. Προφανώς προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι την προηγούμενη μέρα και το έμαθα, ήμουν λίγο σοκαρισμένος. Είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που παίζω και βοηθάω την ομάδα. ”

Για την συνύπαρξη με τον Thiago:

“ Πάντα προσπαθεί να με βοηθήσει και μέσα στο γήπεδο μου μιλάει, με ενθαρρύνει. Είναι καταπληκτικό να παίζεις μαζί του και τόσο εύκολο επίσης. ”

Για τη συνέχεια:

“ Θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε, θα συνεχίσουμε να επιστρέφουμε στον τρόπο που παίζαμε πριν και θα συνεχίσουμε να είμαστε συμπαγείς, να πιέζουμε και ελπίζουμε ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. ”

Ο Stefan Bajcetic ξεχώρισε στο Molineux.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com