Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Είναι ψυχολογικό το πρόβλημα μας»

Thiago: «Είναι ψυχολογικό το πρόβλημα μας»

Σε μια νέα διαπίστωση προχώρησε ο Thiago Alcantara, καθώς δήλωσε πως το φετινό πρόβλημα της ομάδας είναι κυρίως ψυχολογικό, μετά την περσινή σεζόν και την απώλεια της Premier League και του Uefa Champions League.

Οι Reds πέρυσι έφτασαν πολύ κοντά στο quadruple, ωστόσο τώρα βρίσκονται στην ένατη θέση στο πρωτάθλημα και παραμένουν στο -10 από την πρώτη τετράδα.

Ο Thiago ρωτήθηκε για τη φετινή σεζόν και είπε τα εξής:

“ Δεν πρόκειται μόνο για κάτι σωματικό, είναι κάτι ψυχολογικό γιατί ήμασταν πολύ κοντά στο να κερδίσουμε τα πάντα πέρυσι, το αγγίξαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. ”

“ Νομίζω ότι στις κακές στιγμές πρέπει να είμαστε μαζί ως ομάδα. Την περασμένη σεζόν είχαμε μια από τις καλύτερες σεζόν που είχα ποτέ στη ζωή μου. Αυτή η σεζόν δεν είναι από τις καλύτερες, αλλά δεν έχει σημασία. ”

“ Βρισκόμαστε στους 16 του Champions League και είμαστε στο FA Cup. Μπορεί να μην βρισκόμαστε στη θέση που θέλουμε στην Premier League, αλλά είμαστε μέσα στα άλλα και αυτό είναι καλό. ”

“ Είναι μια πρόκληση. Έχουμε εξαιρετική ποιότητα και σπουδαίους παίκτες για να το λύσουμε και θα το κάνουμε. Είμαστε στην πραγματικότητα εδώ για να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να παίρνουμε βαθμούς για να μας βοηθήσουν να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι, όχι να είμαστε στην πρώτη τετράδα ή στο Europa League. ”

“ Κοιτάζουμε μπροστά για το παιχνίδι του FA Cup. ”

Πρόβλημα ψυχολογίας αντιμετωπίζει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com