Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gakpo: «Να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα»

Gakpo: «Να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα»

Ο Gody Gakpo πιστεύει ότι η συνεργασία με τους συμπαίκτες του στη Liverpool αυξάνεται με κάθε παιχνίδι, καθώς περιέγραψε τη συλλογική αποφασιστικότητα της ομάδας να «κερδίσει και να αποδώσει για τους οπαδούς».

Ο Ολλανδός πιστεύει ότι η δύσκολη νίκη των Reds στον επαναληπτικό αγώνα του FA Cup στο Emirates επί της Wolverhampton Wanderers έδωσε στους παίκτες μια σημαντική ένεση αυτοπεποίθησης ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Chelsea στην Premier League στο Anfield.

Ο Gakpo ήρθε στη Liverpool από την PSV Eindhoven στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και έχει ξεκινήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Jurgen Klopp. Ο επιθετικός, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ σε πέντε αγώνες για την Ολλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει τώρα σκοπό να προσφέρει στο παιχνίδι για τη νέα του ομάδα – και ο Gakpo είναι πεπεισμένος ότι οι επιδόσεις του θα βελτιώνονται όσο χτίζει σχέσεις με τους νέους του συμπαίκτες.

«Αισθάνομαι ότι αυτό έρχεται», δήλωσε σε αποκλειστική συνέντευξη στο Liverpoolfc.com. «Φυσικά, σε μια νέα ομάδα πρέπει να προσαρμοστείς στον τρόπο παιχνιδιού και στο πώς παίζουν οι άλλοι παίκτες γύρω σου. «Πρέπει να γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Αυτό προσπαθώ να κάνω και νιώθω ότι αυτό θα γίνεται καλύτερο σε κάθε παιχνίδι – και θα είναι ακόμα καλύτερο στο επόμενο [με την Chelsea].

«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με πολλή ποιότητα και είμαστε πραγματικά ενωμένοι. Όλοι είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν και να αποδώσουν για τον σύλλογο και τους φιλάθλους. «Όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι εκτός έδρας με την Wolves, τότε αυτό είναι καλό για όλους, για τη διάθεση, και αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε. Χτίζουμε αυτοπεποίθηση. «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και οι νίκες θα έρθουν«.

Ο 23χρονος παραμένει ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie τη φετινή σεζόν, έχοντας σκοράρει εννέα φορές στο πρωτάθλημα πριν μετακομίσει στη Liverpool. Έχει επίσης δώσει τις περισσότερες ασίστ (12) από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στην κορυφαία ολλανδική κατηγορία.

Ο Gakpo αναγνωρίζει ότι η Premier League αποτελεί μια νέα πρόκληση, αλλά λέει ότι απολαμβάνει την υψηλά δυναμική φύση του αγγλικού ποδοσφαίρου.

«Το παιχνίδι είναι πολύ γρήγορο και μου αρέσει», είπε. «Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η ταχύτητα του παιχνιδιού. Είναι πιο γρήγορο από ό,τι στην Eredivisie. «Φυσιολογικά, στην PSV, είχαμε το χτίσιμο και χρειαζόταν πολύς χρόνος μέχρι να φτάσουμε στο γκολ. Εδώ, προσπαθούμε να πάμε για γκολ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα – με καλό τρόπο – και ο αντίπαλος επίσης.

«Υπάρχουν πολλές διαφορετικές συνθήκες από ό,τι στην Ολλανδία, αλλά είναι στο χέρι μου να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα»

. Ο εγκλιματισμός του Gakpo στη ζωή του Liverpool έχει βοηθηθεί, όπως λέει, από την παρουσία του Ολλανδού διεθνούς συναδέλφου του Virgil van Dijk.

Ο μέσος Curtis Jones, εν τω μεταξύ, αποκάλυψε πρόσφατα ότι γρήγορα απέκτησε φιλία με τον Gakpo, περιγράφοντας το Νο 18 των «Red’s » ως «συναρπαστικό παίκτη και σπουδαίο τύπο«.

«Όλοι είναι πολύ καλοί«, πρόσθεσε ο Gakpo. «Τον Virgil, τον γνωρίζω λίγο περισσότερο, από την εθνική ομάδα. Με βοηθάει πολύ, όπως και ο Curtis επίσης. Απλά με τα μικρά καθημερινά πράγματα μπορούν να με βοηθήσουν. Πραγματικά το εκτιμώ αυτό από όλα τα παιδιά, οπότε τους είμαι πραγματικά ευγνώμων. «Είναι πραγματικά υπέροχο που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένας πολύ ωραίος, ζεστός σύλλογος«.

Cody Gakpo και Jurgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com