Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Chelsea και Graham Potter

Ο Klopp για Chelsea και Graham Potter

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Chelsea στο Anfield για την Premier League.

Ο Klopp μίλησε για τα 1.000 παιχνίδια που συμπληρώνει:

“ Ποτέ δεν σκέφτηκα τέτοιου είδους αριθμούς και ποτέ δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω να είμαι στους πάγκους για τόσο πολύ – πέρασε πολύ γρήγορα ο καιρός! Ένα τεράστιο πράγμα, είμαι πραγματικά ευλογημένος. 3 φανταστικοί σύλλογοι που μου έδωσαν την ευκαιρία. ”

“ Έμαθα πολλά, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθα. Όταν πηγαίνεις κάπου δεν ξέρεις πώς θα πάει και είμαι πραγματικά τυχερός για το πώς έχουν συμβεί τα πράγματα. Το 1.000 είναι τρελό νούμερο, ειλικρινά. ”

“ Τα γένια μου είναι τώρα πραγματικά γκρίζα, δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν έτσι όταν έφτασα. Είναι η ηλικία ή Liverpool; Είναι εντάξει. Κάνω μια δουλειά που αγαπώ για συλλόγους που αγαπώ. Είμαι ευλογημένος, 100%. ”

Αν απολαμβάνει ακόμα την δουλειά του:

“ Απολύτως – ίσως οι προπονητές να έπρεπε να πάρει μια τιμή για 1.000 καλά παιχνίδια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα καταφέρει να το κάνει αυτό! Το πράγμα έχει πάει στη σωστή κατεύθυνση – υπάρχει διέξοδος από κάθε δύσκολη κατάσταση μέσω του ποδοσφαίρου. ”

“ Για μένα είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Δεν είναι μια χαλαρωτική δουλειά και δεν υπάρχουν πολλές διακοπές, ειδικά όχι [στο μυαλό]. [Η διαχείριση] είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω. Κανείς δεν θα μου έκανε οποιεσδήποτε ερωτήσεις αν δεν ήμουν προπονητής ποδοσφαίρου. ”

Για την πρόκριση στο Molineux πρόσθεσε:

“ Πρέπει να αμυνθούμε μαζί – όλοι – δεν θα είναι ποτέ διαφορετικό. Το παιχνίδι με τη Wolves ήταν ένα καλό παράδειγμα. Είναι έντονο και δεν θα είναι ποτέ διαφορετικό. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό όλη την ώρα. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά. ”

“ Θέλω συνέπεια με καλό τρόπο – πρέπει να αμυνόμαστε σταθερά σε απίστευτα υψηλό επίπεδο, πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. ”

Για την Chelsea:

“ Δεν κάθομαι εδώ και σκέφτομαι «δόξα τω Θεώ η Chelsea έρχεται εδώ, έχει περισσότερα προβλήματα από εμάς. ”

“ Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. ”

Αν έχει συμβουλές για τον Graham Potter:

“ Όταν ήρθα στη Liverpool, τα αγγλικά μου δεν ήταν αρκετά καλά, οπότε δεν διάβαζα πολύ αυτά που έγραφαν. Προσπάθησα να το συνηθίσω – αν οι ιδιοκτήτες δεν είναι ευχαριστημένοι θα σας το πουν αρκετά νωρίς. Ξέρω ότι ο Graham θα τακτοποιήσει κατάσταση. ”

“ Το καλύτερο που έκανα ήταν να αγνοήσω το μέγεθος του συλλόγου. Το συνειδητοποίησα αργότερα όταν πήγα στο εξωτερικό. Ο Graham δεν χρειάζεται συμβουλές, είναι κορυφαίος προπονητής. ”

“ Η Liverpool ήταν σε δύσκολη θέση όταν ήρθα – δεν ήταν τόσο δύσκολο να βελτιωθεί, αλλά για τον Graham, ήταν πιο δύσκολο καθώς ο Thomas Tuchel έκανε πολύ καλή δουλειά. Θα το ξεπεράσουν σίγουρα. ”

“ Όταν έγινα προπονητής είχαμε πολύ λιγότερες πληροφορίες – ανέλυα ποδοσφαιρικούς αγώνες χρησιμοποιώντας ένα DVD! Όταν ήθελες να μάθεις τις σκέψεις του έξω κόσμου, ρωτούσες ή διάβαζες μια εφημερίδα. ”

“ Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – όλοι αυτοί οι άνθρωποι χωρίς κανένα είδος γνώσης – η καλύτερη συμβουλή από την οπτική γωνία των 55 ετών, είναι «αγνοείστε τον έξω κόσμο αν δεν είναι μαζί σας». ” Τόνισε ο Klopp.

Για τους τραυματίες και τις επιστροφές:

“ Ο Nunez θα είναι διαθέσιμος. ”

“ Ελπίζω να είναι όλοι οι άλλοι καλά, έχουμε προπόνηση στις 16:00 – ας δούμε αν θα έχω πονοκέφαλο ή όχι μετά από αυτό. ”

Για τα χρήματα που ξοδεύει η Chelsea;

“ Ενδιαφέρον. Αν οι αριθμοί είναι αληθινοί, τότε είναι εντυπωσιακό. ”

“ Δεν βλέπω τις επενδύσεις [άλλων συλλόγων] να σταματούν στο μέλλον, και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε και εμείς επίσης. ”

“ Πιστεύω 100% στην προπονητική, την ανάπτυξη και το χτίσιμο της ομάδας, αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί καλοί προπονητές εκεί έξω τώρα. Αν αρχίσουν να ξοδεύουν και προπονούν σωστά, δεν μπορείς να μην ξοδέψεις και εσύ, αλλιώς θα έχεις πρόβλημα. ” Είπε ο Klopp.

“ Είμαστε σε πολύ καλά χέρια – γνωρίζουμε την ευθύνη που έχουμε. Δεν μπορούμε να ανησυχούμε πολύ. Δεν χρειάζεται να χτίζεις μια νέα ομάδα κάθε χρόνο. Πρέπει να επιτρέπεις στους παίκτες να εξελιχθούν και έχουμε μερικούς από αυτούς. ”

“ Δεν είναι ανησυχητικό που ξοδεύουν άλλες ομάδες, είναι γεγονός. Πρέπει να αντιδράσουμε και σε αυτό, αλλά όχι μόνο σε αυτό. ”

Για τον Mykhailo Mudryk:

“ Ένας πολύ καλός παίκτης, ταχύτητα, τεχνική, γκολ – συνδυάζει πολλά καλά πράγματα. Το να τον έχεις στη μία πτέρυγα και τον Joao Felix στην άλλη – ουάου – ενδιαφέρον. ”

“ Η Chelsea λύνει τα προβλήματα της με διαφορετικό τρόπο, από ότι εμείς. ”

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Chelsea:

“ Στον Potter αρέσει να παίζει με συγκεκριμένο τρόπο και αυτό είναι ξεκάθαρο. Εμείς πάμε για σταθερότητα – μοιάζαμε λίγο περισσότερο με τη Liverpool εναντίον της Wolves. Η Chelsea είναι πολύ καλή, αλλά πρέπει να της δημιουργήσουμε προβλήματα. ”

Με Darwin Nunez αύριο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com