Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα»

Klopp: «Θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα»

Ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις τόνισε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την ομάδα, λόγω της κακής φετινής σεζόν, καθώς και ότι το καλοκαίρι αναμένεται να δούμε ορισμένες αλλαγές στους Reds.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν είναι υπερβολικά «πιστός» στους παίκτες του:

“ Ξέρω τι εννοείτε. Το έχω ακούσει ξανά αυτό και όχι, δεν είμαι. Είμαι ως έναν βαθμό και όλοι πρέπει να είναι. ”

“ Μπορεί να έχεις έναν παίκτη που είχε κάνει πολλά καλά πράγματα στο παρελθόν, αλλά στο μυαλό σου να πιστεύεις πως μέχρι εδώ ήταν με εκείνον. ”

“ Εάν μπορείς μετά να βρεις έναν άλλο παίκτη για να τον αντικαταστήσει, αυτό είναι λογικό και για τις δύο πλευρές. Εάν δεν μπορείς να φέρετε κανέναν, δεν μπορείς να βγάλεις κανέναν, αυτή είναι η κατάσταση. ”

“ Στη Dortmund ήταν ξεκάθαρο όταν έφυγα, είπα «κάτι πρέπει να αλλάξει εδώ». Είτε αλλάζει η θέση του προπονητή, είτε αλλάζουν πολλά άλλα πράγματα. ”

“ Σε ό,τι με αφορά, είμαι εδώ και αν δεν μου πει κανείς να φύγω, δεν θα το κάνω. Αυτό σημαίνει ότι ίσως υπάρχει μια περίοδος, όπου πρέπει να αλλάξουμε άλλα πράγματα. ”

“ Θα το δούμε, αυτό είναι κάτι για το μέλλον, όπως το καλοκαίρι ή οτιδήποτε άλλο, και όχι το τώρα. ”

“ Ήταν σαφές ότι θα έχουμε κάποια προβλήματα και ότι θα υπάρξει μια άλλη πολύ σημαντική περίοδος αλλαγής πιθανώς, αλλά λόγω των τραυματισμών, είναι πολύ μεγαλύτερο από το αναμενόμενο. ”

“ Αυτό είναι επίσης γεγονός, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτό και αυτό είναι εντάξει. Άλλες ομάδες πετάνε τώρα και δικαίως τα πάνε εξαιρετικά. Ωραία, ήμασταν σε αυτή τη θέση πριν από χρόνια ή ίσως πέρυσι. ”

“ Το μόνο πράγμα που έχουμε πραγματικά να προσφέρουμε τώρα είναι σκληρή δουλειά. ”

Ο Klopp μένει και οι αλλαγές έρχονται.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com