Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολύ σκληρή η κριτική των Red fans σε Fabinho για την απόδοση του

Πολύ σκληρή η κριτική των Red fans σε Fabinho για την απόδοση του

Οι fans της Liverpool κατηγόρησαν τον Fabinho για την μέτρια απόδοση του εναντίον της Brighton, κατά τη διάρκεια της ήττας των Κόκκινων στην Premier League το περασμένο Σάββατο.

Η ομάδα του Jürgen Klopp υπέκυψε στην 2η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, αφού έχασε τον προηγούμενο αγώνα από την Brentford. Ο Fabinho ξεκίνησε στον αγώνα με την Brighton στη μεσαία γραμμή, μαζί με τους Thiago και Jordan Henderson. Ο μέσος, ωστόσο, δεν κατάφερε να έχει θετικό αντίκτυπο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πριν γίνει αλλαγή στο 68ο λεπτό του αγώνα, ο Fabinho έκανε μόνο ένα κόψιμο στη μεσαία γραμμή και έχασε την κατοχή της μπάλας τέσσερις φορές. Οι οπαδοί πιστεύουν ότι ο χρόνος αντίδρασης του παίκτη είναι πολύ χαμηλός και ο Βραζιλιάνος δεν σκέφτεται αρκετά γρήγορα. Οι Red fans χαρακτηρίζουν τον 29χρονο ως τον «χειρότερο παίκτη στο γήπεδο» μετά την από την Brighton.

Ακολουθούν μερικές από τις αντιδράσεις των οπαδών σε όλο το Twitter, μετά τη θλιβερή εμφάνιση του Fabinho κατά την ήττα της Liverpool από την Brighton:

Πολύ σκληρή η κριτική των Red fans σε Fabinho για την απόδοση του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com