Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 11/1/2005 Πρώτο βήμα για Τελικό μέσω Gerrard (vid)

Σαν σήμερα: 11/1/2005 Πρώτο βήμα για Τελικό μέσω Gerrard (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την Watford στο Anfield, στον 1ο ημιτελικό του Carling Cup, με τον Steven Gerrard να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Οι Κόκκινοι δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ με την ομάδα της First Division (μετέπειτα Championship), η οποία αντιστάθηκε επιτυχημένα στις επιθέσεις των Reds στο 1ο ημίχρονο.

Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο μέρος, όταν ο Milan Baros, που είχε μπει στην θέση του Neil Mellor στο 53′, από πάσα του Florent Sinama-Pongolle έσπασε την αμυντική διάταξη των Λονδρέζων από αριστερά και σέντραρε στην περιοχή τους, με τον επερχόμενο Captain Fantastic Steven Gerrard να πιάνει το σουτ προς την εστία του Paul Jones, την μπάλα να χτυπάει στο κεφάλι του Neil Cox και να καταλήγει στα δίχτυα της Watford. Το γκολ αρχικά κατοχυρώθηκε ως αυτογκόλ, αλλά στην επανάληψη διαπιστώθηκε ότι η πορεία της μπάλας ήταν προς τα δίχτυα, οπότε και πιστώθηκε στον Gerrard.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος της συνάντησης κι έτσι οι Κόκκινοι πήραν το προβάδισμα για την αναμέτρηση του δεύτερου ημιτελικού στο Λονδίνο.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Τρίτης παρακολούθησαν 35.739 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Stephen Dunn.

Στο παρακάτω video, ολόκληρος ο 1ος ημιτελικός του Carling Cup στο Anfield:

Σαν σήμερα: 11/1/2005 Πρώτο βήμα για Τελικό μέσω Gerrard
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com