Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool θα πρέπει να ψάξει για περισσότερους εγχώριους παίχτες

Η Liverpool θα πρέπει να ψάξει για περισσότερους εγχώριους παίχτες

Η μεσαία γραμμή της Liverpool έχει αναγνωριστεί ως προβληματική, αλλά μπορεί να έχει ένα ακόμη πιο κραυγαλέο θέμα να αντιμετωπίσει.

Η ανάγκη της Liverpool για ενισχύσεις στη μεσαία γραμμή έχει δημοσιευτεί ευρέως τώρα, αλλά ο προπονητής Jürgen Klopp παλεύει με ένα άλλο ζήτημα, καθώς θα μπορούσε να μείνει με λιγότερους από ότι επιτρέπεται από εγχώριους παίκτες για την επόμενη σεζόν. Τουλάχιστον οκτώ στους 25 παίκτες της Premier League πρέπει να πληρούν τα «εγχώρια» κριτήρια και παρόλο που οι Reds θα κάλυπταν σχεδόν το όριο για την επόμενη σεζόν όπως έχουν τα πράγματα, οι James Milner και Alex Oxlade-Chamberlain πλησιάζουν στο τέλος των αντίστοιχων συμβολαίων τους.
Αυτό θα μπορούσε να αφήσει τον Klopp σε μια δύσκολη κατάσταση.
Το liverpool.gr εξετάζει τέσσερις παίκτες στους οποίους θα μπορούσε να στραφεί η Liverpool, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους…

Jude Bellingham

Ευτυχώς για τον Klopp, ένας παίκτης που μετράει ως εγχώριος τυχαίνει να είναι ο κορυφαίος μεταγραφικός του στόχος. Αν και ο Bellingham κερδίζει τα προς το ζην από την Borusia Dortmund από το 2020.

Ο Klopp έχει ήδη εκφράσει τον θαυμασμό του για το 19χρονο και οι οπαδοί των Reds φυσικά θα έχουν δει τα θετικά σημάδια από τη στενή σχέση του με τον Jordan Herdeson, ενώ βρισκόταν στην εθνική Αγγλίας για το παγκόσμιο κύπελλο, αλλά η Liverpool πιθανότατα θα χρειαστεί να ρίξει περισσότερα από 100 εκατομμύρια λίρες ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Kiernan Dewsbury-Hall

Ένας άλλος παίκτης που θα μπορούσε να βοηθήσει τη Liverpool να καλύψει το εγχώριο όριο της και ταυτόχρονα να ενισχύσει τις επιλογές της στη μεσαία γραμμή είναι ο Dewsbury-Hall. Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Leicester κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης σεζόν για την ομάδα του Rodgers.

Ο 24χρονος υπέγραψε νέο συμβόλαιο πέρυσι που θα τον κρατήσει δεμένο με το King Power Stadium μέχρι το 2027, αλλά οι Αλεπούδες σίγουρα θα έχουν μια τιμή και η Liverpool θα μπορούσε να κερδίσει από αυτή την περίπτωση.

Jarrod Bowen

Η Liverpool μόλις ενίσχυσε τις επιθετικές της τάξεις καταβάλλοντας 37 εκατομμύρια λίρες για τον Ολλανδό σταρ Cody Gakpo αλλά ο Klopp μπορεί να χρειαστεί περισσότερες ενισχύσεις το καλοκαίρι εάν ο Firmino αποφασίσει να αφήσει τον σύλλογο. Ο Βραζιλιάνος διανύει τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του και θα ήταν μεγάλη απώλεια για τους Reds αν δεν ανανεώσει με νέο συμβόλαιο και να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Bowen έχει συνδεθεί με τους Κόκκινους και στο παρελθόν και ενώ η West Ham φλερτάρει με τον κίνδυνο υποβιβασμού, μπορεί να μην έχει άλλη επιλογή από το να τον αφήσει να φύγει στο τέλος της σεζόν. Για να διατηρήσει βέβαια το ενδιαφέρον των κορυφαίων συλλόγων, ο Bowen θα πρέπει να ξαναβρεί την πινελιά του στο σκορ, αφού φέτος έχει μόλις δύο γκολ σε 18 αγώνες στην Premier League αυτή τη σεζόν.

Jack Butland

Ένας πανούργος τρόπος για τις ομάδες της Premier League να καλύψουν το εγχώριο ποσό τους είναι να το κάνουν φέρνοντας έναν εφεδρικό τερματοφύλακα. Ο Butland πρόσφατα υπέγραψε στη Manchester United με βραχυπρόθεσμο δανεισμό που λήγει στο τέλος της σεζόν, οπότε και θα μείνει εκτός συμβολαίου με την Crystal Palace.

Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τη Liverpool ως παίκτης που πήρε εννέα συμμετοχές στην εθνική Αγγλίας νωρίτερα στην καριέρα του. Μια κίνηση για τον Butland σίγουρα θα εξαρτηθεί από το νούμερο 2, αν Caoimhin Kelleher αναζητήσει μια νέα πρόκληση σε άλλον σύλλογο ώστε να ξεκινάει βασικός, έχοντας ομόφωνα εντυπωσιάσει ως αναπληρωτής του Alisson Becker τα τελευταία χρόνια.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com