Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Wolves (preview)

Liverpool – Wolves (preview)

Στη μάχη του φετινού FA Cup ρίχνεται η Liverpool, καθώς υποδέχεται στο Anfield την Wolves το βράδυ του Σαββάτου στις 22:00 ώρα Ελλάδος για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Οι Reds προέρχονται από βαριά ήττα κόντρα στη Brentford με 3-1 και είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, στην προσπάθεια που θα κάνουν για υπεράσπιση του τίτλου τους.

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει για τη Liverpool ο Cody Gakpo, ο οποίος θα κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα.

Περιθώριο για πολλές αλλαγές δεν έχει όμως η ομάδα, αφού εξακολουθεί να έχει απουσίες, με παίκτες όπως οι Firmino, van Dijk, Milner και Keita να αναμένεται να μείνουν εκτός.

Στο βασικό σχήμα θα επιστρέψει ο αρχηγός, Jordan Henderson, όπως και ο Andy Robertson που έπαιξε ως αλλαγή εναντίον της Brentford.

Πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός συγκεντρώνει και ο Fabio Carvalho, που έμεινε στον πάγκο στα τελευταία παιχνίδια, καθώς και οι Calvin Ramsay και Curtis Jones.

Εκτός παραμένουν οι Luis Diaz, Diogo Jota και Arthur Melo.

Η Wolves προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Aston Villa και θα πρέπει να παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία στο υπόλοιπο της σεζόν.

Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων για το FA Cup από το 2019, όταν οι Λύκοι είχαν επικρατήσει με 2-1 στον ίδιο γύρο.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Andy Madley.

Για την πρόκριση στο FA Cup η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com