Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο εκνευρισμός του Salah με τον Τσιμίκα στην προπόνηση της Παρασκευής

Ο εκνευρισμός του Salah με τον Τσιμίκα στην προπόνηση της Παρασκευής

Salah και Τσιμίκας στην προπόνηση.

Μία προσωρινή ένταση προκλήθηκε μεταξύ του Mo Salah και του Κώστα Τσιμίκα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Liverpool στο Ντουμπάι την περασμένη Παρασκευή.

Η Liverpool βρίσκεται εδώ και μέρες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκειμένου να διεξάγει τη μίνι pre-season της ενόψει του δεύτερου μέρους της φετινής σεζόν, το οποίο ξεκινά στις 22 Δεκεμβρίου, 4 μέρες μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην προπόνηση της Παρασκευής λοιπόν, προκλήθηκε προς στιγμήν ένας εκνευρισμός στον Salah λόγω λανθασμένης -κατά την κρίση του- ενέργειας του Κώστα Τσιμίκα.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τα πλάνα πού ανέβηκαν στο κανάλι της ομάδας στο ΥοuTube, o Αιγύπτιος θεώρησε ότι ο Κώστας του έκανε σκόπιμα μία κακή μπαλιά κατά τη διάρκεια ενός rondo (άσκησης μεταξύ των παικτών, οι οι οποίοι σχηματίζουν έναν κύκλο και ανταλλάσσουν γρήγορα πάσες).

Με ύφος πού φανερά πρόδιδε εκνευρισμό, ο Mo φώναξε στον Τσιμίκα «Δεν έπρεπε να κάνεις πάσα πού να με βάλει μέσα (στη μέση του κύκλου) φίλε, απλά πάσαρε κανονικά!»

«Εσύ προσπάθησες να με βάλεις μέσα φίλε!»,  απαντά ο Έλληνας.

«Όχι!», ανταποκρίνεται ο Egyptian King.

Παρότι οι δύο παίκτες δεν αστειεύονταν όταν αντάλλαξαν αυτά τα λόγια και ο Mo ήταν πράγματι ενοχλημένος, στη συνέχεια, και κατόπιν μίας «κανονικής» πάσας του Κώστα προς τον συμπαίκτη του, αυτή η μικρή «εστία φωτιάς» έσβησε άμεσα και τα χαμόγελα επέστρεψαν.

Salah και Τσιμίκας στο Old Trafford.
Salah και Τσιμίκας στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com