Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γκρίνια από Red fans για την αρχική 11άδα της Liverpool με την Lyon

Γκρίνια από Red fans για την αρχική 11άδα της Liverpool με την Lyon

Οι fans της Liverpool γκρίνιαξαν για την επιλογή της αρχικής ενδεκάδας του Jurgen Klopp στο φιλικό με την Lyon, σήμερα το απόγευμα.

Η Liverpool έδωσε σήμερα το απόγευμα τον πρώτο της αγώνα μετά την προσωρινή διακοπή της Premier League για το Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Lyon.

Ο Jurgen Klopp ξεκίνησε μια δυνατή αρχική ενδεκάδα για να αντιμετωπίσει τη Lyon στο πρώτο από τα δύο φιλικά της εβδομάδας, αλλά ορισμένοι οπαδοί δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι.

Οι Reds βρίσκονται σε δράση στο Super Cup του Dubai αυτήν την εβδομάδα, με παιχνίδια εναντίον της Lyon και της Milan πριν από την επανέναρξη της σεζόν τους στις 22 Δεκεμβρίου εναντίον της Manchester City στον τέταρτο γύρο του Carabao Cup.

Ο Klopp δεν έχει στη διάθεσή του την πλήρη ομάδα του, με κάποιους να είναι ακόμα με τις εθνικές τους ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή σε άδεια μετά την ολοκλήρωση αυτών. Αλλά το αφεντικό της Liverpool έχει ακόμα μια ισχυρή ομάδα στη διάθεσή του, για να ενισχύσει τη φυσική τους κατάσταση, ξεκινώντας από το σημερινό παιχνίδι με τη Lyon.

Οι Joel Matip, Joe Gomez, Andy Robertson, Thiago Alcantara, Mohamed Salah και Roberto Firmino ξεκίνησαν όλοι στην αρχική ενδεκάδα. Και οι περισσότεροι οπαδοί έδειχναν ευχαριστημένοι με την ομάδα που είχε επιλέξει ο Klopp, αν και κάποιοι ήθελαν να δουν τον Calvin Ramsey να ξεκινάει αντί του James Milner.

Ο @PistoPwe έγραψε στο Twitter: «Γιατί όχι ο Ramsey αντί για τη Milly! Ο Milly θα αποσυρθεί σύντομα, χρειαζόμαστε τον Ράμσεϊ να συνηθίζει να παίζει συχνά. Γιατί να μην τον βάλει σε ένα φρικτό φιλικό!! Διαφορετικά, είμαι ευχαριστημένος με τα υπόλοιπα.»

Ο @diorsjadore έγραψε απλά: «Βάλε Ramsay pls.»

Ο @shuvidolaaa δημοσίευσε: «Jurgen έλα, ο Milner δεν είναι πια 18. Ξεκίνα Ramsay.»

Ο @MohamE_Official εξοργίστηκε: «Δώσε στον Ramsay την ευκαιρία να παίξει δυνατά.»

Ο @Daytee17 ρώτησε: «Γιατί όχι Ramsey?»

Δεδομένου ότι είναι το πρώτο φιλικό της Liverpool, ο Klopp μπορεί να είναι έτοιμος να κάνει μεγάλες αλλαγές στο διάλειμμα για να δώσει στους παίκτες περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Ramsey ήταν στον πάγκο μαζί με παίκτες όπως οι Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita, Κώστα Τσιμίκα και Nat Phillips.

Ο νεαρός Σκωτσέζος διεθνής έχει δυσκολευτεί με τη φυσική του κατάσταση από τότε που ήρθε στη Liverpool το καλοκαίρι. Έκανε το ντεμπούτο του στη 1η ομάδα, στη νίκη του Champions League επί της Napoli τον περασμένο μήνα, μπαίνοντας στα τελευταία λεπτά.

Και ο 19χρονος έκανε τότε το πρώτο του ξεκίνημα σε αρχική 11άδα, στη νίκη του Carabao Cup επί της Derby μια εβδομάδα αργότερα, παίζοντας όλα τα 90 λεπτά. Δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στην Premier League, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί όποτε ο Trent Alexander-Arnold χρειαστεί ξεκούραση.

Γκρίνια από Red fans για την αρχική 11άδα της Liverpool με την Lyon
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com