Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool v Lyon, preview & πως να το δείτε τηλεοπτικά

Liverpool v Lyon, preview & πως να το δείτε τηλεοπτικά

Η Liverpool δίνει τον πρώτο της αγώνα στο Dubai Super Cup απέναντι στη Lyon σήμερα Κυριακή, στο πλαίσιο της mini προετοιμασίας της.

Οι Κόκκινοι πέταξαν για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τη Δευτέρα και έκτοτε κάνουν προπόνηση με ζεστό καιρό. Σίγουρα, ο Jurgen Klopp θα ελπίζει σε μια παραγωγική περίοδο στη Μέση Ανατολή, σε μια προσπάθεια να δώσει ώθηση στη σεζόν της Liverpool μόλις ξεκινήσει ξανά η Premier League. Οι Κόκκινοι βρίσκονται στην έκτη θέση του πίνακα και επτά βαθμούς και κυρίως εκτός των θέσεων του Champions League, αν και έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο μπροστά από την τέταρτη Totttenham.

Ενόψει της αναμέτρησης με τη Lyon, δείτε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε. Τα νέα της ομάδας έχουν ως εξής:

Η Liverpool υπέστη ένα πλήγμα κατά την προετοιμασία του αγώνα, καθώς ο Luis Diaz αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προπόνηση. Ο ακραίος επιθετικός είναι εκτός αγωνιστικής δράσης από τότε που υπέστη τραυματισμό στο γόνατο τον Οκτώβριο. Επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά ο Diaz υπέστη υποτροπή.
Ωστόσο, ο Joel Matip (γάμπα) και ο Naby Keita (μυς) έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις. Ο Matip έχει μείνει εκτός από τον Οκτώβριο, ενώ ο Keita δεν είναι διαθέσιμος από τον Ιούλιο.
Ο Curtis Jones ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μακριά από τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Ο μέσος αγωνίζεται με πρόβλημα στην κνήμη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και ίσως χρειαστεί να μείνει εκτός αγώνα.
Ο Diogo Jota (γάμπα) και ο Arthur Melo (μηρός) συνεχίζουν την αποκατάστασή τους στο Dubai.

Ο Darwin Nunez δεν έχει συναντηθεί ακόμα με την ομάδα της Liverpool μετά τον αποκλεισμό της Ουρουγουάης από το World Cup. Η Βραζιλία των Alisson Becker και Fabinho έφυγε από το World Cup μετά την ήττα της από την Κροατία στα πέναλτι στα προημιτελικά, ενώ η Ολλανδία του Virgil van Dijk έφυγε επίσης από την Αργεντινή στα πέναλτι. Η τριάδα θα πάρει άδεια πριν επιστρέψει.

Πως μπορείτε να δείτε το ματς? Μπορείτε να εγγραφείτε στο LFCTV Go. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GOFREE23 για να λάβετε έναν μήνα δωρεάν.
Οποιοσδήποτε είναι συνδρομητής του LFCTV μπορεί να παρακολουθήσει τον αγώνα. Η κάλυψη αρχίζει στη 3 μ.μ. με σέντρα στις 4 μ.μ.

Επίσης, από κινητό, μπορείτε να κατεβάσετε από το play store την εφαρμογή Live Sports Ten New.

Liverpool v Lyon, preview & πως να το δείτε τηλεοπτικά
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com