Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool θα είναι πιο «φρέσκια» μετά το Mundial

Η Liverpool θα είναι πιο «φρέσκια» μετά το Mundial

Η ενδιαφέρουσα στατιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου δείχνει ότι η Liverpool θα μπορούσε να ευδοκιμήσει μόλις επιστρέψει το εγχώριο ποδόσφαιρο αργότερα αυτό το μήνα

Τα ευρήματα δείχνουν ότι η Liverpool θα μπορούσε να είναι μία από τις πιο φρέσκες «μεγάλες έξι» ομάδες της Premier League όταν το εγχώριο ποδόσφαιρο επιστρέψει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η έρευνα που ολοκλήρωσε ο δημοσιογράφος Ben Browning και αναμεταδόθηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter διαπίστωσε ότι, οι παίκτες των Reds έχουν συμπληρώσει μόλις 771 λεπτά συμμετοχής στη φάση των ομίλων μέχρι στιγμής, δηλαδή πάνω από 3 φορές λιγότερα από τους παίκτες της Manchester City που αγωνίζονται στο τουρνουά.

Ωστόσο, η ομάδα του Jurgen Klopp ήταν ο σύλλογος με τη μικρότερη εκπροσώπηση από τους αναγνωρισμένους «έξι μεγάλους» στο τουρνουά, με επτά παίκτες, ενώ οι Πολίτες είχαν τους περισσότερους (16).

Η απόφαση να φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο τόσο στη Μέση Ανατολή όσο και το χειμώνα αποτέλεσε τεράστια έκπληξη και μένει να δούμε πώς οι ομάδες των συλλόγων θα αντιμετωπίσουν την αναστάτωση στο παραδοσιακό ποδοσφαιρικό ημερολόγιο.
Η πρώτη στην βαθμολογία της Premier League Arsenal, είναι η μόνη ομάδα από τις έξι μεγάλες ομάδες που έχει δει τους παίκτες της να κερδίζουν λιγότερα λεπτά συμμετοχής (612) από τους κατόχους του FA Cup, γεγονός που θα δώσει τεράστια αυτοπεποίθηση στους οπαδούς των Κανονιέρηδων, καθώς θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική τους φόρμα στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αγγλίας, που τους έχει αυτή τη στιγμή στην κορυφή με πέντε βαθμούς διαφορά από την City.

Η Liverpool, εν τω μεταξύ, βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας και δεν ξεκίνησε καθόλου πειστικά την χρονιά, αλλά ολοκλήρωσε δυναμικά πριν από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Σε όλες τις διοργανώσεις, έχουν κερδίσει τα οκτώ από τα τελευταία 10 παιχνίδια και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κούραση που μπορεί να βιώνουν οι αντίπαλοί με το νέο έτος.

Η ομάδα από το Anfield αντιμετωπίζει τη City για το League Cup στις 22 Δεκεμβρίου, στο πρώτο παιχνίδι της μετά τη διακοπή, πριν από το ταξίδι στο Villa Park, την Boxing Day.

Τα μέλη της ομάδας του Jurgen Klopp που δεν εκπροσωπούν την εθνική τους ομάδα στο Κατάρ θα μεταβούν σύντομα στο Ντουμπάι για να ολοκληρώσουν προπονήσεις με ζεστό καιρό και να αντιμετωπίσουν επίσης, την Lyon και την AC Milan σε φιλικούς αγώνες.
Ας ελπίσουμε ότι όταν επιστρέψουν στο εγχώριο ποδόσφαιρο αργότερα αυτό το μήνα θα είναι φρέσκοι και έτοιμοι για ένα τεράστιο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Η Liverpool θα είναι πιο «φρέσκια» μετά το Mundial
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com