Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 1/12/2021 Κόκκινο party στο Merseyside Derby (vid)

Σαν σήμερα: 1/12/2021 Κόκκινο party στο Merseyside Derby (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την Everton στο Goodison Park για την Premier League, στήνοντας party σε ένα ακόμα Merseyside party.

Οι Κόκκινοι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο του Goodison Park και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο, φάνηκαν να καθαρίζουν το παιχνίδι με εύκολο τρόπο, προηγούμενοι με 0-2! Στο 9′ o Jordan Henderson θα σημειώσει το 0-1 από ασίστ του Andy Robertson, για να κάνει δύο τα τέρματα των Reds ο Mo Salah από ασίστ του Jordan Henderson, δέκα λεπτά αργότερα (19′).

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και το κατάφεραν, αφού οι Κόκκινοι κατέβασαν ταχύτητα. Έτσι στο 38′ θα μειώσουν σε 1-2 με τον Demarai Gray, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Reds στο δεύτερο μέρος, ανέβασαν πάλι ρυθμούς και στο 64′ ο Mo Salah με ωραίο τελείωμα θα σημείωνε το 1-3, για ολοκληρώσει το Κόκκινο party ο Diogo Jota από ασίστ του Andy Robertson στο 79′.

Αξίζει να αναφερθεί πως στον πάγκο των Ζαχαρωτών, ήταν ο θρυλικός πρώην manager των Κόκκινων, Rafa Benitez.

Το παιχνίδι στο Goodison Park εκείνο το βράδυ Τετάρτης παρακολούθησαν 39.122 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Paul Tierney.

Ακολουθούν τα γκολ της αναμέτρησης:

Σαν σήμερα: 1/12/2021 Κόκκινο party στο Merseyside Derby (vid)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com