Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κολακευμένος ο Gakpo από τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Liverpool

Κολακευμένος ο Gakpo από τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Liverpool

Η Liverpool φαίνεται να συνδέεται με τους περισσότερους παίκτες στο φετινό Mundial, αλλά ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα σχολίασε αυτές τις φήμες, καθώς ο Cody Gakpo μίλησε στα ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει το Sky Sports News, ο Ολλανδός άσσος δήλωσε: «Εστιάζω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά είναι πάντα ωραίο να ακούς τέτοιες φήμες. Αλλά ξέρετε, απλά προσπαθώ να επικεντρωθώ εδώ και να κάνω το καλύτερο δυνατό. Δεν εκπλήσσομαι. Ξέρω τι μπορώ να κάνω, αλλά είναι πάντα μια πρόκληση να φτάσεις στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Νομίζω ότι δεν είμαι ακόμα εκεί, αλλά μπορώ να βελτιωθώ σε πολλά πράγματα».

Ο επιθετικός έχει ήδη δύο γκολ στο Κατάρ και έχει τραβήξει την προσοχή πολλών μνηστήρων, πολλοί από τους οποίους είναι στην Premier League.
Δεδομένης της μετεγγραφής του Darwin Nunez το καλοκαίρι, του πιθανώς υψηλού κόστους του επιθετικού της PSV και της ανάγκης για νέους χαφ στην ομάδα μας, φαίνεται απίθανο να γίνει μια κίνηση για τον επιθετικό. Ίσως όμως κάποια από αυτά τα δημοσιεύματα για αυτόν και τους Reds, να κρύβουν κάποια αλήθεια.

Κολακευμένος ο Gakpo από τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com