Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόκριση στα πέναλτι με ήρωα Kelleher!

Πρόκριση στα πέναλτι με ήρωα Kelleher!

Carabao Cup σημαίνει νικηφόρα διαδικασία των πέναλτι για τη Liverpool και μάλιστα με πρωταγωνιστή τον Kelleher ως συνήθως! Οι Reds απέκλεισαν την Derby County με 3-2 στα πέναλτι και συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Το κανονικό παιχνίδι έληξε με 0-0.

Α’ Ημίχρονο: Με πολλές αλλαγές, νεαρούς ποδοσφαιριστές, τον Joe Gomez αρχηγό και τον Layton Stewart στην κορυφή ξεκίνησαν οι Reds.

Το παιχνίδι όπως ήταν αναμενόμενο δεν είχε τον καλύτερο ρυθμό, με τους Reds να προσπαθούν να δημιουργήσουν για να βρουν το γκολ, έχοντας μια καλή ευκαιρία στο 13’ με τον Chamberlain, ενώ η κεφαλιά του Gomez στο ημίωρο δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Οι μεγάλες ευκαιρίες ήρθαν στο 31’, με τον Stewart να πλασάρει όμως ψηλά, μετά από γύρισμα του Carvalho και στο 32’ με σουτ του Τσιμίκα που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Β’ Ημίχρονο: Με ευκαιρίες των Carvalho και Chamberlain ξεκίνησε η επανάληψη για τη Liverpool, η οποία ήθελε να πιέσει για να βρει το γκολ.

Ο ρυθμός των Reds έπεσε ξανά μετά το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης και ο Klopp στο 65’ προχώρησε σε τρεις αλλαγές, με τους Firmino, Nunez και Elliott να περνούν αντί των Frauendorf, Stewart και Clark.

Λίγα λεπτά μετά τις αλλαγές ο Ox πλησίασε ξανά στο γκολ από καλή εντός περιοχής θέση, όμως τον σταμάτησε ο Wildsmith με το σώμα, όπως και τον Elliott στο 81’, οποίος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά και να ανοίξει το σκορ.

Ο keeper της Derby είχε μάλιστα απάντηση και στην καλή κεφαλιά του Firmino στο 85’ μετά από σέντρα ακριβείας του Ramsay, κρατώντας το μηδέν, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν απειλήσει με κεφαλιά του McGoldrick.

Πέναλτι:

1-0 ο McGoldrick

Αστόχησε ο Bajcetic

Έπιασε ο Kelleher το πέναλτι του Hourihane

1-1 ο Chamberlain

Έμεινε το 1-1, καθώς αστόχησαν Foysth και Firmino

1-2 ο Sibley

2-2 ο Nunez

Απέκρουσε ο Kelleher το πέναλτι του Dobbin

3-2 ο Elliott και πρόκριση οι Reds!

Liverpool: Kelleher, Ramsay, Phillips, Gomez, Τσιμίκας, Bajcetic, Oxlade-Chamberlain, Clark (Elliott 66′), Frauendorf (Nunez 66′), Carvalho (Doak 74′), Stewart (Firmino 66′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το Σάββατο κόντρα στη Southampton.

Τρία πέναλτι απέκρουσε ο Kelleher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com