Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπόσχεται να επιστρέψει πιο δυνατός ο Luis Diaz μέσω των social media

Υπόσχεται να επιστρέψει πιο δυνατός ο Luis Diaz μέσω των social media

Ο Luis Diaz ενημέρωσε μέσω των social media για την εξέλιξη της ανάρρωσης του, στον μακρύ δρόμο προς την επιστροφή στη δράση με την φανέλα της Liverpool.

Ο Κολομβιανός επιθετικός θα χάσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, με τον εξτρέμ της Liverpool να εργάζεται σκληρά για την αποθεραπεία του.

Ο Diaz είναι εκτός αποστολής από την ήττα με 3-2 από την Arsenal στις 9 Οκτωβρίου, με τον Κολομβιανό να χάνει στη συνέχεια τις αναμετρήσεις με τις Rangers, Man City, West Ham, Nottingham Forest, Ajax και Leeds.

Η απουσία του μαζί με αυτή του Diogo Jota, οδήγησε σε άλλη μια αλλαγή συστήματος από τον Jurgen Klopp – από ένα επίπεδο 4-4-2 σε ένα διαμάντι – και έγινε έντονα αισθητή.
«Μπροστά παίζουν τώρα συνέχεια», δήλωσε ο Klopp μετά την ήττα από τη Leeds το Σάββατο, «είναι οι τρεις επιθετικοί που μας έχουν απομείνει».
Ο Mo Salah, ο Darwin Nunez και ο Roberto Firmino, σύμφωνα με τα λόγια του προπονητή, είναι πλέον οριακοί με ξεκάθαρο ότι η επιστροφή του Diaz δεν θα μπορούσε να έρθει νωρίτερα. Ωστόσο το νούμερο 23 απέχει ακόμη πολύ, με την ελπίδα όμως να επιστρέψει στη διαθεσιμότητα για το παιχνίδι με την Aston Villa στην Boxing Day, χωρίς να θεωρηθεί σίγουρη η επιστροφή του για αυτό το ματς.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Diaz ο οποίος απέφυγε τη χειρουργική επέμβαση, «ορκίστηκε να επιστρέψει πιο δυνατός» από αυτή την αναποδιά.

Υπόσχεται να επιστρέψει πιο δυνατός ο Luis Diaz μέσω των social media
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com