Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η δουλειά μου είναι να βρίσκω τις λύσεις, όχι να υπεκφεύγω»

Klopp: «Η δουλειά μου είναι να βρίσκω τις λύσεις, όχι να υπεκφεύγω»

Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει ξεκάθαρα πάνω στον Jurgen Klopp μετά το ανεμικό ξεκίνημα της Liverpool τη φετινή σεζόν. Μετά τη τρίτη ήττα της ομάδας του για το πρωτάθλημα, ο Γερμανός προπονητής δε θέλησε να αποφύγει τις ευθύνες. Ήταν ένα πολύ σκληρό ξεκίνημα για τους reds στο πρωτάθλημα, με μόλις 16 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές, έχοντας αποτύχει να φύγουν με το τρίποντο της νίκης σε 7 παιχνίδια.

Μετά την ήττα από τη Nottingham Forest στο City Ground ο Klopp ρωτήθηκε για το πώς καταφέρνει να διαχειρίζεται τη πίεση της δουλειάς του από τους εξωτερικούς παράγοντες αλλά και για τη θέση του προπονητή εν γένει με αφορμή την απόλυση του Steven Gerrard από την Aston Villa:
«Δε θα μπορούσα να ενοχληθώ, για να σας είμαι ειλικρινής. Το αντιλαμβάνομαι στο απόλυτο, αλλά για μένα είναι διαφορετικό. Ποτέ δεν με απέλυσαν και δε μπορώ να εξηγήσω ακριβώς το γιατί συμβαίνει αυτό. Είχαμε δύσκολες περιόδους και στις προηγούμενες ομάδες μου, αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι κάποιος ήθελε να με διώξει. Έτσι έχει η κατάσταση.»

Στη συνέχεια ο Γερμανός προπονητής συμπλήρωσε:
«Εκτός αυτού, η πίεση που ασκείς εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που σου ασκεί ο έξω κόσμος. Γνωρίζω πώς είναι να μη πηγαίνουν καλά τα πράγματα σε μία ομάδα, απλώς για μένα δεν είναι η απομάκρυνση του προπονητή η μόνη λύση.»

«Εάν νιώσω ότι δεν έχω κάτι άλλο να δώσω και είμαι εγώ το πρόβλημα, θα σηκωθώ και θα πω, αυτά από μένα κυρίες και κύριοι, αλλά όσο δεν το αισθάνομαι αυτό, η δουλειά μου είναι να βρίσκω λύσεις στα προβλήματα και όχι να κρύβομαι από αυτά. Η μεγάλη διαφορά για μένα με τη Γερμανία είναι η ιδιοκτησία ή ο πρόεδρος. Εκεί υπάρχει μια διαφορετική δομή και πάντα πίστευαν ότι εγώ είμαι αυτός που πρέπει να βρει τις λύσεις.»

«Η πίεση προφανώς και υπάρχει αλλά δεν ασχολούμαι με τους εξωτερικούς παράγοντες. Αυτό που κάνουν είναι να μιλάνε κι εγώ απλώς δεν τους ακούω. Όταν απάντησα στον Didi Hamann δεν ήταν επειδή αναφέρθηκε σε πιθανή απόλυση μου, αλλά για όλα όσα είχε πει και τα προηγούμενα χρόνια. Απλώς εκείνη τη στιγμή βρέθηκα στη συγκεκριμένη διάθεση για να του απαντήσω.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης για το Champions League, ελπίζουμε ο Klopp να βρει τις λύσεις που ψάχνει και η Liverpool να επιστρέψει στα γνωστά της υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Klopp: «Η δουλειά μου είναι να βρίσκω τις λύσεις, όχι να υπεκφεύγω»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com