Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Cooper: «Τεράστιο τεστ ο αγώνας με τη Liverpool»

Cooper: «Τεράστιο τεστ ο αγώνας με τη Liverpool»

Ως ένα τεράστιο τεστ χαρακτήρισε ο Steve Cooper τον Σαββατιάτικο αγώνα με τη Liverpool στο City Ground, ο οποίος επίσης μίλησε για τον Jürgen Klopp με τα καλύτερα λόγια.

Ο Cooper για τους Reds και τον αγώνα είπε:

“ Η Liverpool είναι ένα τεράστιο τεστ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Όποτε όπου και αν είναι ο αγώνας, αυτό δεν αλλάζει. Το γνωρίζουμε πλήρως. ”

“ Είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές στο πρωτάθλημα. Καταπληκτικός σύλλογος, σπουδαίος προπονητής, σπουδαίοι παίκτες. Δεν δίνω καμία σημασία στο αν υπάρχει ποτέ καλή ή κακή στιγμή για να τους αντιμετωπίσουμε. ”

“ Είναι ένα εξαιρετικό τεστ. Αυτά είναι τα παιχνίδια που λαχταρούσε ο σύλλογος, τόσα χρόνια, θα πρέπει να το θυμόμαστε και αν μπορούμε να το έχουμε κατά νου, θα δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα, που είναι φυσιολογικό ούτως ή άλλως, και αυτό μπορεί να μας βοηθήσει εκείνη τη μέρα. ”

Για τον Klopp πρόσθεσε:

“ Τρέφω τεράστιο σεβασμό και θαυμασμό γι ‘αυτόν, το κάνω για κάθε προπονητή, είναι ένας μοναδικός ρόλος, ο Jürgen είναι μίλια πιο έμπειρος από εμένα όσον αφορά τα χρόνια στη δουλειά και τα παιχνίδια, τότε κοιτάξτε την επιτυχία του. ”

“ Γνωρίζω τη Liverpool αρκετά καλά γιατί πέρασα χρόνο εκεί ως νεότερος προπονητής, υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις. ”

“ Είχε μεγάλη επιτυχία, οπότε ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις ομάδες του. Στο τέλος, όταν πρόκειται για μια αγωνιστική, πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στον εαυτό μας. ”

Με γκολ του Diogo Jota πέρασαν πέρυσι οι Reds από το City Ground για το FA Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com