Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: “Ειλικρινά δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό ο Alisson”

Jurgen Klopp: “Ειλικρινά δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό ο Alisson”

Ο Jurgen Klopp αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τη West Ham United και τη νίκη της Liverpool με 1-0, σε δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρθηκε στη σπουδαία απόκρουση του Alisson Becker στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Jarrod Bowen.

Η Liverpool βρισκόταν μπροστά στο σκορ μετά την όμορφη σέντρα του Κώστα Τσιμίκα και την επίσης όμορφη κεφαλιά του Darwin Nunez, όμως λίγο πριν οι ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο ο Joe Gomez υπέπεσε σε παράβαση εντός της περιοχής, όπου με τη βοήθεια του VAR δόθηκε η εσχάτη των ποινών.

Ο Jarrod Bowen πήρε φόρα, εκτέλεσε με δύναμη στη δεξιά γωνία του Alisson, όμως ο πολυτιμότερος παίχτης της χθεσινής αναμέτρησης ήταν εκεί για να τον σταματήσει.

«Ήταν μία εξωπραγματική απόκρουση πέναλτι. Ήταν καλά εκτελεσμένο, κατευθυνόταν ακριβώς στη γωνία και ειλικρινά δεν έχω καμία ιδέα πώς ο Ali το έκανε αυτό.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Φοβηθήκαμε ότι δεν πατούσε τη γραμμή για να είμαι ειλικρινής μαζί σας και δυστυχώς σήμερα δεν μπορείς να πανηγυρίσεις πριν γίνει και ο έλεγχος, αλλά το έκανε απολύτως σωστά. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό και ήρθε ακριβώς πριν πάμε για ημίχρονο.»

Σε δύο απανωτά παιχνίδια στο Anfield για το πρωτάθλημα ο Alisson είναι εξαιρετικά κομβικός και με μεγάλη συμβολή στις νίκες της ομάδας. Αρχικά με τις αποκρούσεις και την ασίστ του στο παιχνίδι με τη Manchester City και στη συνέχεια με την απόκρουση πέναλτι στο παιχνίδι με τη West Ham United. Δε μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω από ένα τερματοφύλακα που αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι μέσα στους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, στο κόσμο.

Jurgen Klopp: “Ειλικρινά δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό ο Alisson”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com