Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξήγησε ο Jurgen Klopp τις 6 αλλαγές των Reds εναντίον των Rangers

Εξήγησε ο Jurgen Klopp τις 6 αλλαγές των Reds εναντίον των Rangers

Ο Jurgen Klopp αποκάλυψε ότι σχεδίαζε μόνο πέντε αλλαγές για το παιχνίδι με την Rangers, αντί για έξι όπως έκανε τελικά, λόγω ενός θέματος που προέκυψε με τον Diogo Jota.

Η Liverpool ξεκίνησε στο Ibrox με έξι αλλαγές στη σύνθεση της από το παιχνίδι της Κυριακής, με τους Ibrahima Konate, Joe Gomez, Fabinho, Harvey Elliott, Fabio Carvalho και Roberto Firmino να ξεκινούν στην αρχική 11άδα.

Από την 11άδα της Κυριακής, εκτός των τραυματιών Trent Alexander-Arnold, Joel Matip και Luis Diaz που θα ήταν σίγουρα απόντες στο αρχικό σχήμα χθες βράδυ, οι Thiago & Mo Salah έκατσαν στον πάγκο μαζί με τον Jota.

Ο Jota ήταν παρών με τον Klopp στη συνέντευξη Τύπου 24 ώρες πριν την σέντρα στο Ibrox, δείχνοντας ότι θα ξεκινούσε αρχικό σχήμα χθες βράδυ. Μιλώντας όμως στο BT Sport πριν από την σέντρα, ο Klopp αποκάλυψε ότι δεν ήταν αρκετά έτοιμος (ο Jota) για να το κάνει.

«Είμαστε με το ένα μάτι στο Σαββατοκύριακο», είπε ο Klopp για τις αλλαγές του, εννοώντας σαφώς το παιχνίδι με τη Manchester City στο Anfield την Κυριακή.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι βρισκόμαστε στη μέση μιας πολύ πολυάσχολης περιόδου. Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε τα αγόρια να παίξουν περισσότερο από όσο μπορούν. Πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Μπορούμε να κάνουμε αλλαγές, οπότε πρέπει να τις κάνουμε.»

«Ο Diogo δεν ήταν προγραμματισμένος για να μην ξεκινήσει στο παιχνίδι, προφανώς γι’ αυτό ήταν στη συνέντευξη Τύπου χθες.»

«Αλλά τότε λάβαμε ενημέρωση από το ιατρικό τμήμα, «ναι, μπορεί να παίξει, αλλά όχι για πολύ». «Ωχ, υπέροχα σκέφθηκα…».»

«Οπότε προτιμήσαμε να ξεκινήσουμε κάποιον άλλο που μπορεί να παίξει 90 λεπτά. Γι’ αυτό δεν ξεκινάει, αλλά είναι στον πάγκο και είναι διαθέσιμος.»

Δεν είναι η πρώτη φορά αυτή τη σεζόν που ένα μικρό πρόβλημα φυσικής κατάστασης αναγκάζει τον Jota να μην ξεκινήσει σε αρχικό σχήμα, με τον Klopp να αποκαλύπτει παρόμοια κατάσταση πριν από το 3-3 με την Brighton.

Εξήγησε ο Jurgen Klopp τις 6 αλλαγές των Reds εναντίον των Rangers
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com