Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην αρχική ενδεκάδα ο Κώστας Τσιμίκας και με την Brighton

Στην αρχική ενδεκάδα ο Κώστας Τσιμίκας και με την Brighton

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι να ξεκινήσει στην αρχική 11άδα της Liverpool στο παιχνίδι απέναντι στην Brighton στο Anfield για την Premier League την 1η Οκτωβρίου, σύμφωνα με την Athletic.

Ο Έλληνας διεθνής ξεκίνησε μόλις δύο φορές για τους Reds αυτή τη σεζόν, παρά τη όχι και τόσο καλή φόρμα του Andy Robertson. Στις έξι συνολικά εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις, ο Κώστας Τσιμίκας έδωσε τρεις ασίστ, όσες και ο Robertson μετά από οκτώ αγώνες.

Ο Σκωτσέζος διεθνής τραυματίστηκε πριν από τη διακοπή των εθνικών ομάδων, λόγω του οποίου έχασε τους αγώνες της χώρας του στο UEFA Nations League τον Σεπτέμβριο και κατά πως φαίνεται δεν πρόκειται να είναι έτοιμος για να ξεκινήσει με τους Seagulls. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα είναι στην αποστολή της ομάδας.

Ο Κώστας Τσιμίκας έφτασε στη Liverpool το καλοκαίρι του 2020, αλλά παρά την προφανή ποιότητά του, έμελε να εγκατασταθεί ως αναπληρωματικός του Andy Robertson. Ο πρώην αριστερός μπακ της Hull City, όπως και οι περισσότεροι συμπαίκτες του στους Reds, είχε ένα μέτριο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν. Ο σύλλογος βρίσκεται όγδοος στον πίνακα του πρωταθλήματος με μόνο δύο νίκες και εννέα βαθμούς από έξι αγώνες. Ευτυχώς για τον Jurgen Klopp, ο Κώστας Τσιμίκας είναι ένα πολύτιμος παίχτης που, όποτε χρειάστηκε έχει βοηθήσει και με το παραπάνω στο το να καλύπτει το κενό του Andy Robertson.

Στην αρχική ενδεκάδα ο Κώστας Τσιμίκας και με την Brighton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com