Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για Henderson και Liverpool

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για Henderson και Liverpool

Ο Jordan Henderson γύρισε στην αγωνιστική δράση μετά το τραυματισμό του (στο παιχνίδι με την Newcastle στο Anfield) και μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας με την Γερμανία, για το Nations League.

Η Liverpool επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για την Premier League, αυτό Σάββατο κόντρα στη Brighton στο Anfield, μετά την διακοπή για της Εθνικές. Ο Henderson πιστεύει ότι η ομάδα θα πρέπει να χτίσει πάνω στην νίκη επί του Ajax και να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, μέχρι και την διακοπή του παγκόσμιου κυπέλλου του Qatar.

Ο Jordan Herdeson μίλησε στη Mirror: «Αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς οπωσδήποτε, η Brighton είναι σε πολύ καλό momentum, μετά και το εντυπωσιακό ξεκίνημα της στην Premier League. Είναι σημαντικό αλλά και πολύ δύσκολο παιχνίδι και ελπίζουμε οι οπαδοί μας να μας βοηθήσουν στα μέγιστα με την παρουσία τους.»

«Ο Graham Potter έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στην ομάδα και έχει μαζέψει αρκετούς καλούς παίκτες, είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε δυσκολευτεί μαζί της στο παρελθόν αρκετά.»

«Πιστεύω με την αλλαγή προπονητή που έγινε στην Brighton οι παίχτες της θα έχουν ακόμα περισσότερη ενέργεια για να δείξουν πράγματα στο παιχνίδι τους. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να δώσουμε και εμείς όλη μας την ενέργεια στην προσπάθεια μας για τους 3 βαθμούς. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε πιστεύω θα είναι ένα καλό απόγευμα για εμάς.»

Ο Henderson έπαιξε για 6 λεπτά κόντρα στην Γερμανία την Δευτέρα και τώρα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση και με τους Reds. Και πρόσθεσε: «Ήταν ωραίο συναίσθημα που επέστρεψα και αγωνίστηκα. Είχα πολύ καλές προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα και ήταν καλό που μπήκα για λίγα λεπτά στον αγώνα κόντρα στην Γερμανία. Θα κάνω ακόμα μερικές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και θα είμαι έτοιμος για το Σάββατο.»

«Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια μέχρι το παγκόσμιο κύπελλο και θέλουμε όλοι να είμαστε υγιείς και σε φόρμα για όσο περισσότερο γίνεται, για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να γυρίσουμε στα αποτελέσματα και στις επιδόσεις που είχαμε παλιότερα και είμαστε ικανοί για αυτό.»

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για Henderson και Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com