Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φημολογούμενο ενδιαφέρον της Liverpool για τον Mykhaylo Mudryk

Φημολογούμενο ενδιαφέρον της Liverpool για τον Mykhaylo Mudryk

Η Liverpool φημολογείται πως μπήκε στην κούρσα για την απόκτηση του εξτρέμ της Shakhtar Donetsk Mykhaylo Mudryk, μαζί με την πρωτοπόρο της Premier League, Arsenal.

Η Liverpool φημολογείται ότι ενδιαφέρεται να κάνει κίνηση για τον εξτρέμ της Shakhtar Donetsk, Mykhaylo Mudryk. Ο Ουκρανός διεθνής έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών εικασιών για μεταγραφές πρόσφατα και σε Ιταλικό ΜΜΕ αναφέρθηκε ότι (το οποίο αναδημοσιεύει η Liverpool Echo), οι Reds είναι πλέον μεταξύ των συλλόγων που φαίνεται να παρακολουθούν στενά την κατάσταση.

Η γειτονική Everton της Liverpool λέγεται ότι ενδιαφέρθηκε για τον εξτρέμ το καλοκαίρι, αλλά η μετακόμιση δεν προέκυψε και τώρα υποστηρίζεται ότι η πρωτοπόρος της Premier League Arsenal και η ομάδα του Jurgen Klopp έχουν μπει στην κούρσα.

Μετά την αποχώρηση του Sadio Mane για την Bayern Munich το καλοκαίρι, ο Mykhaylo Mudryk θα μπορούσε να θεωρηθεί στη Liverpool ως πιο άμεσος αντικαταστάτης από αυτόν του Darwin Nunez – ο οποίος είναι κεντρικός επιθετικός.

Η Brentford λέγεται ότι έφτασε πιο κοντά στην απόκτηση του Ουκρανού το καλοκαίρι, με την Arsenal να αποσύρεται από οποιαδήποτε πιθανή συμφωνία, λόγω της αποτίμησης του παίκτη στα 30 εκατομμύρια λίρες.

Ο δημοσιογράφος Fabrizio Romano είπε στο CBS Sport ότι ο Mykhaylo Mudryk «ονειρεύεται» να παίξει στην Premier League – ένα όνειρο που θα μπορούσε να πραγματοποιήσει με τη Liverpool.

Φημολογούμενο ενδιαφέρον της Liverpool για τον Mykhaylo Mudryk
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com