Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τίμησαν τον θρυλικό Wally Williams οι οπαδοί της Liverpool

Τίμησαν τον θρυλικό Wally Williams οι οπαδοί της Liverpool

Ο Wally Williams γεννήθηκε το 1928 σε απόσταση αναπνοής από το θρυλικό Anfield και υπήρξε υποστηρικτής της Liverpool από τη παιδική του ηλικία. Θεωρείται ένας θρύλος από τους οπαδούς της ομάδας.

Ο επί χρόνια κάτοχος διαρκείας στο Kop έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών, πλήρης ημερών και έχοντας ζήσει όλα τα σπουδαία αλλά και τα πέτρινα χρόνια της ομάδας.

Ο γιος του, Colin Williams, ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και έγινε υποστηρικτής της ομάδας, απολαμβάνοντας μαζί του τις τεράστιες επιτυχίες των 70ς και 80ς καθώς και τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της ομάδας.

Σε δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ, ο Colin ανέφερε για τον εκλιπόντα πατέρα του:
«Η καλύτερη ανάμνηση του από τα αμέτρητα παιχνίδια που παρακολούθησε, υπήρξε ο τελικός του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1977 στη Ρώμη. Ταξίδεψε με τραίνο για αρκετές μέρες για να καταφέρει να φτάσει ως εκεί.»
Δε πρέπει να έχουν απομείνει πολλοί οπαδοί της Liverpool που παρακολουθούσαν την ομάδα ακόμα και πριν το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Έτεροι συνοπαδοί, απέδωσαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα με δηλώσεις τους στα τοπικά ΜΜΕ, δηλώνοντας πως ήταν πάντα εκεί για την ομάδα, χαμογελαστός και με καλή διάθεση. Υπήρξε ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και ένας πραγματικός υποστηρικτής της ομάδας.
Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.

Τίμησαν τον θρυλικό Wally Williams οι οπαδοί της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com