Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool v Ajax 2-1: Βαθμολογία και κριτική των παικτών

Liverpool v Ajax 2-1: Βαθμολογία και κριτική των παικτών

Η Liverpool κέρδισε τον Ajax 2-1 στο Anfield, για την 2η αγωνιστική των Ομίλων του Champions League 2022/23 και σας παραθέτουμε βαθμολγία για τους παίκτες που αγωνίσθηκαν στο παιχνίδι:

Alisson Becker 7
Η μεγάλη εμπειρία του βοήθησε τη Liverpool να περάσει γρήγορα στην επίθεση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Σημαντική συμμετοχή στο πρώτο γκολ, δεν φέρει ευθύνη με την ισοφάριση και χωρίς πολλά προβλήματα στο β’ ημίχρονο.

Trent Alexander-Arnold 5
Το γνωστό πρόβλημα στην δεξιά πλευρά της άμυνας των Reds. Στα συν του ένα σουτ που εκτέλεσε δύο φορές τα οποία σταμάτησαν πάνω στο τερματοφύλακα του Ajax Pasveer διαδοχικά, αλλά έχει ευθύνη στο γκολ του Ajax. Βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά φέρει ευθύνη στην φάση του 75′, όπου στην κεφαλιά του Blind δεν αντέδρασε και θα μπορούσε να κοστίσει.

Joel Matip 8
Κορυφαίος! Συγκεντρώθηκε στην επιστροφή του στην άμυνα και μετέφερε καλά την μπάλα στο κέντρο. Ολοένα και περισσότερο συμμετείεχε στην επίθεση μετά στο 2ο ημίχρονο και πήδηξε ψηλότερα για να βάλει το γκολ της νίκης.

Virgil van Dijk 7
Ο Kudus τον ταλαιπώρησε αρκετά στο 1ο ημίχρονο, ενώ στην επίθεση ήταν κανονική απειλή στα στημένα για την άμυνα του Ajax. Όχι από τα καλύτερα παιχνίδια από τον Ολλανδό.

Kostas Tsimikas 7
Προκαλούσε συνέχεια προβλήματα με τις σέντρες του από τα αριστερά και αμυντικά σταθεροποιήθηκε ενάντια στον Tadic. Βελτιωνόταν συνέχεια καθώς προχωρούσε το παιχνίδι και έδωσε την ασίστ από το κόρνερ για τον νικητή. Έδειξε ξεκάθαρα πως μπορεί να είναι βασικός, όσο χρόνο ο Robertson θα χρειαστεί για να συνέλθει από το ντεφορμάρισμα του.

Fabinho 7
Περιστασιακά υπερτερούσε σε αριθμό στη μεσαία γραμμή και δεχόταν πίεση ως συνέπεια, αλλά το αντιμετώπισε σε μεγάλο βαθμό. Βοήθησε όταν ο Thiago γύρισε πίσω για να φτιάξουν ένα αμυντικό δίδυμο στα χαφ, στην αλλαγή του συστήματος.

Thiago Alcantara 8
Εξαιρετική επιστροφή στη δράση για τον Ισπανό, του οποίου το ποδόσφαιρο, οι πάσες και η κίνηση στήριξαν την εμφάνιση των Reds και διατήρησαν το καλό επίπεδο ανεξαρτήτως θέσης.

Harvey Elliott 6
Πολλή προσπάθεια από τον νεαρό αλλά δεν μπόρεσε να επηρεάσει πραγματικά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Η αλλαγή των παπουτσιών στο ημίχρονο σημείωσε ήπια βελτίωση. Έγινε αλλαγή καθώς έδειξε σημάδια κόπωσης.

Mohamed Salah 7
Αργό ξεκίνημα, αλλά κατάφερε να σημειώσει ένα ωραίο γκολ και άρχισε να προκαλεί προβλήματα κάθε φορά που έτρεχε στην πίσω γραμμή του Ajax. Ήταν μονίμως ένας κίνδυνος αλλά δεν είχε τις απαραίτητες βοήθειες.

Diogo Jota 6
Παρείχε την απαραίτητη ενέργεια για την επίθεση, έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ. Καλώς ήρθες πίσω, Diogo. Έγινε αλλαγή καθώς στην πορεία του παιχνιδιού εγκλωβίστηκε και δεν έβρισκε απαντήσεις στην αμυντική λειτουργία των Ολλανδών.

Luis Diaz 6
Κέρδισε την κεφαλιά για να βοηθήσει στη δημιουργία του πρώτου γκολ, πίεσε καλά και πλάγια με μία προσπάθεια, αλλά δεν τον πήγε το ματς. Έγινε αλλαγή καθώς δεν έπιασε τα γνωστά του υψηλά στάνταρ, κάτι που παρατηρείται στα τελευταία παιχνίδια της Ομάδας

Darwin Nunez (στην θέση του Jota 66′) 6
Έμοιαζε να κολλάει αμέσως με το παιχνίδι αλλά χωρίς ουσία και έκλεισε με μια προσπάθεια για γκολ. Χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στο παιχνίδι της Ομάδας, αλλά και η Ομάδα να προσαρμοστεί σε αυτόν.

Roberto Firmino (στην θέση Elliott 66′) 5
Δεν είχε μεγάλη επίδραση στον ρόλο της επιθετικής μεσαίας γραμμής, αν και έδειξε ότι θα μπορούσε καλύτερα.

James Milner (στην θέση του Diaz 90+2′)
Απλά γράφτηκε στο φύλλο αγώνα η συμμετοχή του

Stefan Bajcetic (στην θέση του Thiago 90+4′)
Σύντομο ντεμπούτο στο Champions League για τον έφηβο, με όλο το μέλλον να είναι μπροστά του.

Liverpool v Ajax 2-1: Βαθμολογία και κριτική των παικτών
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com