Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Δώσαμε απάντηση στους επικριτές μας…»

Virgil van Dijk: «Δώσαμε απάντηση στους επικριτές μας…»

Ο Virgil van Dijk έκανε σαφές ότι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τα σχόλια που προέρχονται από ανθρώπους έξω από το σύλλογο, για τη φόρμα τις ομάδας σ’ αυτή τη σεζον.

Ο Ολλανδός έκανε μια ξεκάθαρη αναφορά στα σχόλια των ειδικών, ξεχωρίζοντας «πρώην ποδοσφαιριστές» που μοιράστηκαν πρόσφατα τις απόψεις τους για τους παίκτες του Jurgen Klopp αυτή τη σεζόν, όπως αναφέρθηκε από το Liverpool Echo (@LivEchoLFC) στο Twitter.

Για να είμαστε δίκαιοι, μετά την εφιαλτική βραδιά στον αγώνα με την Napoli την περασμένη εβδομάδα, ένα αποτέλεσμα που ήταν δίκαιο, στο χθεσινό παιχνίδι είδαμε μια σημαντική βελτίωση από τους παίκτες, καθώς εξασφαλίσαμε την πρώτη μας νίκη σε παιχνίδι του Champions League 2022/23.

Πρέπει να τονιστεί ότι, απομένει πολλή δουλειά ακόμα για τους παίκτες του Jurgen Klopp ενόψει της επιστροφής στην αγωνιστική δράση την 1η Οκτωβρίου (μετά την αναβολή της συνάντησής μας με την Chelsea, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή).

Το σύστημα ανάπτυξης της ομάδας, υπέπεσε σε ένα αξιοσημείωτο σφάλμα μετά από την αλλαγή συστήματος μας σε 4-2-3-1, με τον Ajax να πλησιάζει ο ίδιος την νίκη μέσω κοντινής κεφαλιάς από τον πρώην παίκτη της Manchester United, Daley Blind και την αδράνεια του Trent Alexander Arnold.

Ωστόσο, γενικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού, μπορούμε να θεωρήσουμε τους Reds άξιους νικητές στο Anfield, με τη νίκη αυτή ότι να αποτελεί τη βάση για γενική βελτίωση στο υπόλοιπο της σεζόν.

Virgil van Dijk: «Δώσαμε απάντηση στους επικριτές μας…»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com