Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Alisson: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Το σύνθημα για επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε ο Alisson Becker, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της Liverpool το μεσημέρι του Σαββάτου στη λευκή ισοπαλία του Goodison Park με την Everton.

Ο keeper μίλησε για την Σαββατιάτικη εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην Everton: 

“ Δεν κερδίσαμε, οπότε η απάντηση δεν είναι καλή. Αλλά κάναμε αρκετά καλά πράγματα, βελτιώσαμε την απόδοσή μας σε σχέση με τα τελευταία ματς, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, τόσες πολλές καθαρές ευκαιρίες. ”

“ Μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, αλλά και ο αντίπαλος είχε τις ευκαιρίες του. Αμυνθήκαμε καλά, αρκετά για να κρατήσουμε το μηδέν – αυτός είναι ο κοινός στόχος για την ομάδα, δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό. Παίρνουμε έναν βαθμό και απλά συνεχίζουμε. ”

Για τη συνέχεια πρόσθεσε:

“ Είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι στο να επιστρέψουμε πίσω στις νίκες. Ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε το τελευταίο παιχνίδι (κόντρα στη Newcastle). ”

“ Δεν παίρνεις πάντα τα αποτελέσματα που θέλετε, αλλά πρέπει να παλέψεις για αυτό, πρέπει να έχεις συνέπεια στις επιδόσεις σου, και φτάνουμε εκεί. Βελτιωνόμαστε σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια που είχαμε, κάθε παιχνίδι βελτιώνουμε ένα βήμα. ” Είπε ο Alisson Becker.

“ Οι παίκτες επιστρέφουν από τραυματισμούς, οπότε αυτό είναι πολύ σημαντικό και αυτή είναι η καλή πλευρά. ”

Ζητούμενο η συνέπεια και οι νίκες για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com