Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πίστη και στήριξη στην Liverpool μέχρι τέλους…

Πίστη και στήριξη στην Liverpool μέχρι τέλους…

Όλα φέτος έδειχναν πως θα ήταν μια ιδανική χρόνια για την Liverpool, φτάνοντας πέρσι στο κυνήγι 4 τίτλων, μας έκαναν να ελπίζουμε, να πιστεύουμε ότι με 2-3 σημαντικές προσθήκες θα γινόμασταν ακόμη καλύτεροι, για να πετύχουμε την κατάκτηση και των 4 τίτλων και εάν προσθέσουμε και τον τίτλο του community shield να γίνονταν 5!!!!!

Και ναι, σαν όνειρο μπορεί να είναι ακόμη δυνατόν να γίνει πραγματικότητα. Όμως η ομάδα για κάποιον ανεξήγητο λόγο, έχει εμφανιστεί φέτος, κυριολεκτικά «άλλη ομάδα». Λες και σαν να ήθελαν να μιμηθούν την ταινία του Χόλιγουντ space jam μπήκαν άλλοι άσχετοι παίκτες μέσα στα σώματα των δικών μας, και ξέχασαν πως έπαιζαν μπάλα, έχασαν το πάθος τους, την ενέργεια τους.

Είχα πει πριν λίγους μήνες πως φέτος με το μουντιάλ στην μέση τις σεζόν, θα βλέπαμε κάτι διαφορετικό παίχτες να φυλάνε τα πόδια τους για να μην χάσουν την γιορτή του ποδοσφαίρου, μειωμένη περίοδο προετοιμασίας, ροστερ να μην έχουν κλείσει, ενω έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα.

Όλα αυτά μας έδειχναν την δυσκολία που θα έχει αυτή η ποδοσφαιρική σεζόν, αλλά είπαμε είμαστε Liverpool, γεννημένοι για τα δύσκολα, γεννημένοι να ξεπερνούμε όρια και εμπόδια.

Και ξεκινάει η προετοιμασία με τους πιο καλούς οιωνούς, Darwin Nunez, να ανήκει στην ομάδα μας, το σίριαλ Mohamed Salah να έχει αίσιο τέλος κάτω από τον ελληνικό ήλιο κάπου στην Μύκονο.

Όλα λοιπόν έδειχναν όμορφα και με τις ελπίδες και τα όνειρα να κάνουν δειλά δειλά τις εμφάνισης σε κουβέντες, σάιτ, δηλώσεις.

Κάπου εκεί λοιπόν μεταξύ βουτιών στις παραλίες και μπυροκαταναλωσεων, ξεκινάνε να εμφανίζονται τα προβλήματα στην ομάδα ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΊ!!.

Ξαφνικά ξεμενουμε από παίκτες στο κέντρο του γηπέδου, επιθετικοί, αμυντικοί, όλοι λίγο πολύ να βγαίνουν στα πιτς.

Εκείνο όμως που μου έκανε τεράστια εντύπωση, είναι η μη ηρεμία του κόσμου στο πρώτο κι ολας στραβό αποτέλεσμα…..
Τα σχόλια του στυλ, πάει η χρονιά, δεν παίξαμε καλά, θέλουμε επειγόντως μεταγραφές, θέλουμε θέλουμε θέλουμε…..

Εγω θα πω πως κανένας από τους παίχτες μας δεν ξέχασε το τόπι, ούτε ο Jurgen Klopp ξέχασε πως προετοιμάζεται μια ομάδα, συνέβησαν πολλά, πραγματα που δεν μπορείς να υπολογίσεις πως θα συμβούν μαζεμένα, 9 βασικοί σου παίχτες off, δεν το λες και λίγο…..

Οποίος και να είναι ο λόγος που συνέβησαν αυτά «βιαστική προετοιμασία, κουρασμένοι παίχτες κ.α.», το θέμα μας είναι πρώτα από όλα να βρει η ομάδα μας την ηρεμία που είχε τα προηγούμενα χρόνια… Την ηρεμία, το να κράζουμε παιχταράδες, γιατί βρίσκονται αντιμέτωποι με περίεργες καταστάσεις δεν βοηθάει, ούτε τους ίδιους, ούτε την ομάδα.

Η διοίκηση της ομάδας έχει και εκείνη μεγάλο μέρος ευθύνης όχι για τους τραυματισμούς όσο για το ότι η ομάδα δεν έχει βάθος στον πάγκο, και φέρνει σε δύσκολη θέση την δουλειά του προπονητή και τον υπολοίπων.

Ας αφήσουμε λοιπόν στην ηρεμία την ομάδα μας, ας αφήσουμε τον Klopp και τους συνεργάτες του να δουλέψουν την ομάδα, τα αποτελέσματα θα έρθουν σίγουρα κάποια στιγμή, κάποτε περιμέναμε 30 χρόνια για την Premier League θα έρθει και πάλι ίσως και φέτος, ίσως του χρόνου, το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε όπως την αρχή, να κρατάμε τις αξίες του YNWA δυνατά, και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τον απολογισμό.

Το μέλλον της ομάδας μόνο αισιόδοξο μπορεί να είναι, έστω και με τον καβουρο – Herny να διώχνει τα μαύρα σύννεφα πάνω από το Anfield, να υπάρχει υγεία στα οικονομικά, η αξία της ομάδας, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στα ύψη, επέκταση στο Anfield, νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, έστω με χρηματοδότηση της AXA, όλα αυτά και πόσα άλλα, δείχνουν να υπάρχει υγεία στον σύλλογο, και κυρίως ΜΈΛΛΟΝ.

Είμαστε λίγες ώρες πριν το πρώτο μας παιχνίδι για το φετινό Champions League, άλλη μια διοργάνωση που την επηρεάζει το Μουντιάλ, κάθε βδομάδα αγώνες σε τόσο υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου.

Ζούμε μια περίεργη ποδοσφαιρική σαιζόν, μια σαιζόν που σίγουρα θα συμβούν πολλά…….

Για αυτό λοιπόν
?Πίστη στην ομάδα
?Πίστη στο προπονητικό team
?Υποστήριξη μέχρι το τελευταίο λεπτο

YNWA

Πίστη και στήριξη στην Liverpool μέχρι τέλους…
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com