Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Diaz: «Θέλω να μάθω από τον Salah σαν παίχτη και σαν άνθρωπο»

Diaz: «Θέλω να μάθω από τον Salah σαν παίχτη και σαν άνθρωπο»

Ο Luis Diaz δείχνει διατεθειμένος να μάθει από τον Mo Salah και να βελτιωθεί, τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο.

Ο Αιγύπτιος υπέγραψε το καλοκαίρι το καινούριο του συμβόλαιο και αποτελεί αδιαμφησβήτητα τον ηγέτη της επιθετικής γραμμής της Liverpool.

Με τον Mane να έχει φύγει και το Firmino να μπαίνει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ο Salah μοιάζει ιδανικός μέντορας για τον Luis Diaz.

Σε δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ, ο Κολομβιανός ανέφερε ότι είναι απίστευτο να έχει συμπαίκτη τον Αιγύπτιο, τον οποίο παρακολουθούσε στη τηλεόραση και στα μεγάλα τουρνουά τα προηγούμενα χρόνια. »

«Είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου που έχω καταφέρει να είμαι συμπαίκτης με έναν τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή.»

«Καθημερινά, το να προπονούμαι δίπλα σε τόσους σπουδαίους αθλητές, με βοηθάει να βελτιώνομαι τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος. Ο Salah είναι εξαιρετικό παιδί και υπάρχει μία ξεχωριστή σύνδεση μεταξύ μας, αλλά και μεταξύ όλων μας

Στη συνέχεια ο Κολομβιανός αναφέρθηκε στο τρομερό γκολ που πέτυχε απέναντι στην Crystal Palace.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που σκόραρα αυτό το γκολ. Μας βοήθησε να πάρουμε αυτό το σπουδαίο βαθμό και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σκόραρα. Είναι σημαντικό να κάνω τον εαυτό μου διαθέσιμο για να υποδέχομαι μπαλιές και να έχω τέτοιες ευκαιρίες να σκοράρω.»

Όσον αφορά τους οπαδούς ο Diaz ανέφερε:

«Νιώθω πολύ βαθιά τον σεβασμό και την αγάπη τους για μένα, είναι πολύ παθιασμένοι. Το ένιωσα από τη πρώτη στιγμή και πιστεύω ότι είναι οι καλύτεροι οπαδοί που υπάρχουν.»

Diaz και Salah πανηγυρίζουν στο περσινό παιχνίδι με τη Norwich.
Diaz και Salah πανηγυρίζουν στο περσινό παιχνίδι με τη Norwich.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com