Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jose Enrqiue: «Ξεφορτώσου τον Naby Keita, Jurgen…»

Jose Enrqiue: «Ξεφορτώσου τον Naby Keita, Jurgen…»

Ο πρώην αμυντικός της Liverpool, Jose Enrqiue έστειλε μήνυμα στον manager των Κόκκινων Jurgen Klopp, ότι θα πρέπει να πουλήσει τον Naby Keita αυτό το καλοκαίρι, αφού προέκυψαν αναφορές ότι ο μέσος είναι δυσαρεστημένος στο Merseyside.

Ο Keita έχει ακόμη ένα χρόνο στο τρέχον συμβόλαιό του στο Anfield και έχει μόλις 76 εμφανίσεις στην Premier League σε πέντε σεζόν στον σύλλογο.

Αν και οι τραυματισμοί ήταν η κύρια αιτία για αυτόν τον περιορισμένο χρόνο παιχνιδιού, ο Klopp έδειξε επιφυλακτικότητα να χρησιμοποιήσει τον διεθνή της Guinea.

Έτσι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sky Sports Germany, Florian Plettenberg, ο Keita είναι δυσαρεστημένος στη Liverpool. Ο 27χρονος είναι απογοητευμένος με την έλλειψη χρόνου συμμετοχής και είναι κατανοητό ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένας λόγος για τον οποίο οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο, έχουν πλέον σταματήσει εντελώς.

Ο Enrique ο οποίος έπαιξε στους Reds μεταξύ 2011 και 2016, εξέφρασε τη γνώμη του για την κατάσταση του Keita και συμβούλεψε τον Klopp τι να κάνει με τον παίκτη.

«Αν δεν είναι ευχαριστημένος, πουλήστε τον αυτό το καλοκαίρι και τουλάχιστον θα πάρουμε κάποια χρήματα», έγραψε ο πρώην άνδρας της Newcastle στην ιστορία του στο Instagram.

«Η (Manchester) United θέλει να πληρώσει 80 εκατομμύρια λίρες για τον Casemiro. Προτείνειτε τον στην United με 40 εκατομμύρια λίρες (για τον Keita) στην μισή τιμή και νεότερος παίκτης».

Με μόλις 12 μήνες να απομένουν στο συμβόλαιό του, ο Enrique έχει έναν δίκιο. Εάν ο σύλλογος του Merseyside δεν παραχωρήσει τον Keita τώρα, δεν θα λάβει πίσω τίποτα από τα 48 εκατομμύρια λίρες που επένδυσαν σε αυτόν το 2017.

Αν και οι Thiago και Oxlade-Chamberlain υποφέρουν από τραυματισμούς, η αποχώρηση του Keita μπορεί να αυξήσει περαιτέρω τις ευκαιρίες που διατίθενται για τους νεαρούς Harvey Elliott και Fabio Carvalho, οι οποίοι και οι δύο έχουν μεγάλους στόχους.

Η Liverpool αναμένεται επίσης να κινηθεί για τον αστέρα της, Borussia Dortmund, Jude Bellingham το επόμενο καλοκαίρι, οπότε το να ανοίξει νωρίς το μονοπάτι γι ‘αυτόν θα τη βοηθήσει να πείσει τον Άγγλο διεθνή να κάνει τη μετάβαση από τη Γερμανία στα βορειοδυτικά.

Τούτου λεχθέντος, ο Keita μπορεί να είναι στην αποστολή τη Δευτέρα το βράδυ καθώς η ομάδα του Klopp ταξιδεύει στο Old Trafford για να αντιμετωπίσει τη Manchester United.

Εάν ο Keita μείνει έξω από το παιχνίδι, αυτό θα μπορούσε να είναι άλλη μια ένδειξη ότι έχει ήδη βγει στην αγορά!

Jose Enrqiue: «Ξεφορτώσου τον Naby Keita, Jurgen…»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com