Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τρεις Reds στην καλύτερη 11άδα των 30 χρόνων της Premier League

Τρεις Reds στην καλύτερη 11άδα των 30 χρόνων της Premier League

Η Liverpool έχει 3 από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου να την εκπροσωπούν, σε ψηφοφορία με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών από όταν ξεκίνησε η Premier League.

Στην πρόσφατη ψηφοφορία που διοργανώθηκε για λογαριασμό του BT Sport στο Twitter, είδε τους Virgil van Dijk, Steven Gerrard και Mohamed Salah να επιλέγονται ως μερικοί από τους καλύτερους παίκτες τα τελευταία 30 χρόνια.

Το ποδόσφαιρο δεν ξεκίνησε το 1992, αλλά για όσους το πιστεύουν, εδώ είναι η καλύτερη ενδεκάδα: Peter Schmeichel, Gary Neville, Rio Ferdinand, Virgil van Dijk, Ashley Cole, Patrick Vieira, Steven Gerrard, Kevin De Bruyne, Thierry Henry, Alan Shearer, Mo Salah.

Ίσως ο μόνος παίκτης που θα μπορούσε να αισθανθεί πιο αδικημένος, που δεν είναι στην χρυσή ενδεκάδα και έπαιξε στο Anfield, θα ήταν ο Luis Suarez, αλλά είναι δύσκολο να πει κανείς ποιον θα πρέπει να αντικαταστήσει.

Τα χρόνια που βρίσκονται στην ομάδα και η συνεχή παρουσία τους φαίνεται να έχει βαρύνει υπέρ των τριών παιχτών μας που επιλέχθηκαν και είναι μια πολύ εντυπωσιακή πλευρά που πρέπει να δούμε.

Με την πάροδο του χρόνου, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη να δούμε τον Trent Alexander-Arnold να εκτοπίζει τον πρώην δεξιό μπακ της Manchester United αλλά λόγω της ηλικίας του – πιθανότατα θα πρέπει να περιμένει για την χρυσή ενδεκάδα των 35 ετών και μετά.

Μπορούμε ακόμα να είμαστε ευχαριστημένοι με τους παίκτες που επιλέχθηκαν και ανυπομονούμε για όποιους μελλοντικούς αστέρες μπορούμε να δούμε να μπαίνουν σε αυτό.

Τρεις Reds στην καλύτερη 11άδα των 30 χρόνων της Premier League
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com