Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εγκάρδιο μήνυμα του Sir Kenny Dalglish στους οπαδούς της Liverpool

Εγκάρδιο μήνυμα του Sir Kenny Dalglish στους οπαδούς της Liverpool

Ο θρύλος της Liverpool sir Kenny Dalglish ευχαρίστησε τους φιλάθλους των Reds, λίγες μέρες μετά την επέτειο της υπογραφής του με τον σύλλογο.

Την περασμένη Τετάρτη συμπληρώθηκαν 45 χρόνια από την ημέρα που ο King Kenny υπέγραψε στη Liverpool. Μιλώντας στο Twitter, ο Dalglish έστειλε σήμερα ένα μήνυμα στους λατρεμένους υποστηρικτές του:

«Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Liverpool που μας υιοθέτησαν ως Scousers!» έγραψε ο 71χρονος. «Ελπίζω να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο κάτω από τον ήλιο!»

Η 10η Αυγούστου 1977 σηματοδότησε την έναρξη ενός μεγάλου ταξιδιού με τη Liverpool που τον έκανε μια από τις πιο σεβαστές μορφές στην ιστορία του συλλόγου.

45 χρόνια ιστορίας του, στην Liverpool.

Πολλοί παίκτες σε κανένα σύλλογο δεν μπορούν να καυχηθούν για την κληρονομιά που έχει ο Dalglish με τη Liverpool. Μπορεί να μην είναι πλέον επίσημα συνδεδεμένος με θέματα στο γήπεδο, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ενεργός ακόμα και σήμερα. Αφού οδήγησε ως manager τη Liverpool στον τίτλο του πρωταθλήματος το 1990, ήταν αυτός που παρέδωσε το τρόπαιο της Premier League στον Jordan Henderson το 2020. Αυτό ήταν το κατάλληλο πρόσωπο για έναν άνθρωπο που κέρδισε εννέα τίτλους με τους Reds ως παίκτη και προπονητή.

Ο Dalglish πήρε επίσης στα χέρια του τρία Ευρωπαϊκά Κύπελλα, πέντε League Cup, τρία Κύπελλα Αγγλίας και ένα Ευρωπαϊκό Super Cup όσο ήταν στη Liverpool. Το τελευταίο τρόπαιο από αυτά ήρθε μόλις το 2012, καθώς ως manager πάλι οδήγησε τους Reds στον θρίαμβο του League Cup. Αυτό σηματοδότησε μια αξιοσημείωτη επιστροφή στο hotseat του Anfield, 20 χρόνια μετά την αποχώρησή του.

Φυσικά δεν μπορείς ποτέ να πεις ποτέ, αλλά αυτό μοιάζει να είναι η τελευταία συνεισφορά του Kenny εντός γηπέδου.

Η Liverpool είναι τώρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την τελευταία φορά που κλήθηκε για να βοηθήσει την ομάδα του. Αλλά αν τα πράγματα πάνε ξανά στα δύσκολα, όταν φύγει ο Jurgen Klopp αναμφίβολα θα είναι έτοιμος και πρόθυμος να βοηθήσει. Όπως έχουν τα πράγματα, ο Dalglish θα είναι εβδομήντα πέντε όταν τελειώσει ο χρόνος του Klopp στο Anfield. Παρόλα αυτά, δεν τον προσπερνάς ούτε σε αυτή την ηλικία.

Ο Kenny Dalglish φτιάχτηκε για τη Liverpool και η Liverpool για εκείνον. Απλά δεν υπάρχουν πια άνθρωποι σαν αυτόν, ούτε και στα επόμενα 45 χρόνια.

Εγκάρδιο μήνυμα του Sir Kenny Dalglish στους οπαδούς της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com