Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόθυμος να περιμένει τους Reds ο Matheus Nunes

Πρόθυμος να περιμένει τους Reds ο Matheus Nunes

Ο παίκτης της Sporting Lisbon Matheus Nunes θα ήθελε σύμφωνα με αναφορές να μετακομίσει στο Anfield γι’ αυτό και απέρριψε την προσφορά της Wolves.

Θεωρείται ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη σκηνή του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και στην ηλικία του θα μπορούσε να προσφέρει μακροχρόνια κάλυψη στο κέντρο της Liverpool, που είναι και ο τομέας στον οποίο πονάει πλέον η ομάδα μετά και τους τελευταίους τραυματισμούς.

Ο Πορτογάλος διεθνής είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην ισοπαλία με 3-3 της ομάδας του απέναντι στη Braga έχοντας στο ενεργητικό του μία εκπληκτική assist ενώ οι ικανότητες του στην ντρίμπλα αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Η Jornal De Noticias αναφέρει ότι οι Κόκκινοι θέλουν να δελεάσουν τον παίκτη για την μετακίνηση του στο Anfield με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στο ποσό των 59 εκατομμυρίων ευρώ.

Το άρθρο αυτό ακολούθησε εκείνο της Bola σύμφωνα με το οποίο ο παίκτης απέρριψε την πολύ καλή προσφορά της Wolves. Αναφέρεται επίσης ότι η πιθανή πώληση του παίκτη δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα στην Sporting Lisbon αφού σύμφωνα με την O Jogo έχει ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη του, τον Andre Franco της Estoril.

Απομένει να δούμε αν ο Jurgen Klopp θα επιμείνει στην άποψη του -παρά την κρίση στο κέντρο της ομάδας, όταν δήλωσε ότι «δεν μπορούμε να λύσουμε προβλήματα που έχουμε εδώ και τέσσερις εβδομάδες με μα μεταγραφή. Δεν βγάζει νόημα.» ή θα κινηθεί για την απόκτηση του Πορτογάλου, ξεπερνώντας την επιθυμία του για τον Jude Bellingham που αποτελεί μακροχρόνιο στόχο του.

Πρόθυμος να περιμένει τους Reds ο Matheus Nunes
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com