Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στη Γαλλία για την συνέχεια της αποθεραπείας του ο Ibrahima Konate

Στη Γαλλία για την συνέχεια της αποθεραπείας του ο Ibrahima Konate

Αν και δεν υπάρχει επίσημα ανακοίνωση για τον ακριβή χρόνο επιστροφής του Ibrahima Konate στην αγωνιστική δράση, το ταξίδι του αλλά και η παραμονή του στην πατρίδα του δείχνουν ότι αυτό μάλλον θα αργήσει.

Ο Konate τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Strasbourg στις 31 Ιουλίου με τον Klopp να δηλώνει αμέσως μετά ότι «δεν δείχνει και τόσο ανησυχητικό» ενώ ο ίδιος ο παίκτης εξήγησε ότι «θα χρειαστεί να περάσω κάποιο διάστημα εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά δεν θα αργήσω να επιστρέψω».

Αργότερα όμως ο manager των Κόκκινων ενημέρωσε ότι το Νο5 του θα είναι «εκτός για κάμποσο καιρό» και ότι δεν θα επέτρεπε μια πιθανή μεταγραφή του Nat Phillips ως κάλυψη για το «τεράστιο χτύπημα».

Δεν έχει ξεκαθαρίσει λοιπόν το τοπίο όσο αφορά την αποθεραπεία του παίκτη ,οπότε του δόθηκε χρόνος για να φύγει από το Merseyside.
Ο ίδιος ανέβασε ένα post στο Instagram όπου μπορούμε να τον δούμε να γευματίζει με την παρέα του στο ιταλικό ρεστοράν Le Grand Amalfi του Παρισιού-που είναι και η γενέτειρα του.

Δεν αποτελεί έκπληξη δε η απουσία του από τον εναρκτήριο αγώνα της Liverpool εναντίον της Fulham αφού του έχει δοθεί χρόνος για την αποθεραπεία του μακριά από την ομάδα και αν μη τι άλλο για λόγους ψυχολογίας η τεχνική ηγεσία των Κόκκινων επιτρέπει στους τραυματισμένους παίκτες να επιλέγουν -αν χρειαστεί, τις τοποθεσίες που θα ολοκληρώσουν την αποκατάσταση τους.

Συνήθως μάλιστα η αλλαγή σκηνικού για τους τραυματίες επιφυλάσσεται για εκείνους που δεν αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα στην ομάδα, κάτι που υποδηλώνει και την κατάσταση για το άμεσο μέλλον του Konate.

Ο Neil Jones του GOAL πιστεύει ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα τουλάχιστον και η άποψη του αυτή βασίζεται βέβαια στην κοινά αποδεκτή παραδοχή της αποκατάστασης των παικτών αλλά και στην απόφαση της Liverpool να κρατήσει τον Nat Phillips και μετά την 1η Σεπτεμβρίου.

Αν λοιπόν συμβαίνει όντως αυτό, ο παίκτης, αναμένεται να χάσει τους επόμενους τέσσερις αγώνες τουλάχιστον με πιθανή ημερομηνία επιστροφής του περί τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η Liverpool αναμένεται να παίξει εννέα αγώνες για την Premier League, με τις Crystal Palace, Man United, Bournemouth, Newcastle, Everton, Wolves and Chelsea με 2 αγώνες για το Champions League ενδιάμεσα πριν την πρώτη διακοπή των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Στη Γαλλία για την συνέχεια της αποθεραπείας του ο Ibrahima Konate
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com