Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ψήφο εμπιστοσύνης» στην Liverpool δίνει ο John Barnes

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στην Liverpool δίνει ο John Barnes

Για να ξεπεράσει τη Manchester City και να κερδίσει την Premier League, ο John Barnes αναμένει ότι η Liverpool πρέπει να συνεχίσει την πρόσφατη τάση για σταθερότητα στην απόδοση της. Οι Reds επιδιώκουν να ξεπεράσουν την απόδοσή τους από την προηγούμενη σεζόν, όταν έχασαν την πρώτη θέση μόνο για έναν βαθμό.

Ο Barnes προβλέπει ότι η διαφορά μεταξύ Liverpool και City στο τέλος της σεζόν θα είναι «μόνο ένας ή δύο βαθμούς», καθώς ο ανταγωνισμός για το πρωτάθλημα θα είναι και πάλι έντονος. Η ομάδα του Pep Guardiola στοχεύει για τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της στην Premier League.

Ο Barnes εξήγησε στην BonusCodeBets ότι η Manchester City «νίκησε» τη Liverpool για να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αν σκεφτεί κανείς τον πιο πρόσφατο αγώνα μεταξύ τους, η Liverpool είχε την ευκαιρία να νικήσει τη City την προηγούμενη σεζόν αν έπαιζε πιο σταθερά. «Αναμένω το ίδιο πράγμα από τη Liverpool φέτος. Το μόνο που μπορούμε να ζητήσουμε είναι να διατηρήσουν τον ίδιο ρυθμό σταθερότητας με τα δύο προηγούμενα (χρόνια).»

«Πρέπει να δώσετε στους νέους παίκτες της Chelsea λίγο χρόνο να προσαρμοστούν. Η Tottenham έχει επίσης κάνει μερικές εξαιρετικές προσθήκες, αλλά θα χρειαστεί χρόνος. Και οι δύο θα είναι πιο δυνατοί, αλλά θα χρειαστούν χρόνο. Η Liverpool θα είναι πιο ισχυρή και αξιόπιστη από αυτές τις δύο ομάδες, γεγονός που θα της επιτρέψει να τις νικήσει».

«Αναμένω την Liverpool να συνεχίσει την πρόσφατη πορεία της, αλλά η Manchester City είναι επίσης ικανή να κάνει το ίδιο πράγμα. Η διαφορά μεταξύ τους θα είναι μόνο ένας ή δύο βαθμοί, επομένως ίσως η Liverpool μπορεί να πετύχει φέτος».

«Ο Nunez προσαρμόστηκε καλά στην ομάδα, πέτυχε ένα γκολ και είχε άμεσο αντίκτυπο. Ο Jürgen Klopp επενδύει μόνο σε παίκτες που μπορεί να οραματιστεί ότι θα χωρέσουν στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει. Θα αποτελέσει μεγαλύτερη απειλή στην επίθεση, κατά τη γνώμη μου, με τις πάσες/μπαλιές. Θα μας δώσει αυτή την επιπλέον διάσταση, όπως ακριβώς θα προσφέρει ο Haaland για τη Manchester City. Χωρίς να προσθέσει επιπλέον παίκτες, κατά τη γνώμη μου, το ρόστερ τους είναι ήδη αρκετά δυνατό. Αν εμφανιστεί κάποιος, καλώς. Αν όχι, είναι ικανοποιημένοι».

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στην Liverpool δίνει ο John Barnes
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com