Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Vitor Matos: Η αθόρυβη ανανέωση του συμβολαίου του

Vitor Matos: Η αθόρυβη ανανέωση του συμβολαίου του

Τον Απρίλιο, η Liverpool, προς ευχάριστη έκπληξη των οπαδών, ανακοίνωσε ότι ο Jurgen Klopp και οι βοηθοί προπονητές Pepijn Lijnders και Peter Krawietz υπέγραψαν νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου δεν υπήρξαν επίσημες ανακοινώσεις για επέκταση των συμβολαίων τους. Ωστόσο, η Liverpool φαίνεται να επιβεβαίωσε άθελά της ότι ο Vitor Matos επίσης, υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Απρίλιο.

Ο Matos, του οποίου ο επίσημος τίτλος είναι elite development coach, λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ της ακαδημίας και της πρώτης ομάδας. Επιπρόσθετα, με το πέρασμα του χρόνου, έχει αναλάβει και ένα σημαντικό ρόλο στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Ο Πορτογάλος θεωρείται ως ένας από τους πιο σημαντικούς προπονητές στο επιτελείο του Klopp.

Στην τελευταία έκδοση του νέου βιβλίου του Lijnders, Intensity, ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι οι Klopp, Krawietz, Lijnders και Matos διαπραγματεύτηκαν με επιτυχία την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Όπως εξηγεί ο Lijnders, τα συμβόλαια υπεγράφησαν επίσημα την επόμενη ημέρα μετά την πρώτη νίκη επί της Villarreal στα ημιτελικά του Champions League.

«Έτσι, 2-0, ημίχρονο και σε έξι μέρες θα είχαμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στον τελικό στο Παρίσι. Την επόμενη μέρα θα υπογράφαμε και θα ανακοινώναμε την επέκταση των συμβολαίων μας μέχρι το 2026. Αυτή ήταν μόνο η αρχή…» αναφέρει ο Lijnders στο βιβλίο του.

«Το επόμενο πρωί στο AXA Training Center, ο Jonathan [Bamber, γενικός σύμβουλος], ο Julian [Ward, αθλητικός διευθυντής], ο Jurgen, ο Pete, ο Marc [Kosicke, agent] και ο Vitor βρίσκονταν όλοι μέσα στο γραφείο του προπονητή».

«[Ο πρόεδρος του FSG] Mike Gordon απευθυνόμενος σε όλους μας είπε: «Αυτό το έργο ήταν η πιο απίστευτη εμπειρία της ζωής μου. Σας ευχαριστούμε που συνεισφέρετε και έχετε αυτόν τον σημαντικό ρόλο».

«Σε ευχαριστώ, Mike, για την εμπιστοσύνη, απάντησα».

Αν και συγκεκριμένες λεπτομέρειες των νέων συμφωνιών δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ από τον σύλλογο, είχε ήδη αναφερθεί ευρέως ότι οι Klopp, Krawietz και Lijnders υπέγραψαν όλοι μέχρι το 2026, χωρίς αύξηση μισθού για τον Γερμανό προπονητή.

Είναι λογικό επακόλουθο ότι και ο Matos συμφώνησε να μείνει για άλλα τέσσερα χρόνια.

Vitor Matos: Η αθόρυβη ανανέωση του συμβολαίου του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com