Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Liverpool»

Firmino: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Liverpool»

Ο επιθετικός της Liverpool Roberto Firmino διέψευσε τις φήμες για πιθανή αποχώρησή του αυτό το καλοκαίρι, δηλώνοντας ότι είναι χαρούμενος στο Anfield και θέλει να μείνει.

Μιλώντας στο TNT Brazil ( Fabrizio Romano), ο επιθετικός της Liverpool Roberto Firmino, έβαλε τέλος στις εικασίες γύρω από το μέλλον του αυτό το καλοκαίρι, δηλώνοντας ότι δεν φεύγει από το Anfield.

Ο Firmino εντάχθηκε στους Reds από την TSG Hoffenheim το καλοκαίρι του 2015 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Liverpool παρά το αργό ξεκίνημα της ζωής στο Anfield. Ο 30χρονος ήταν κρίσιμος για την επιτυχία που πέτυχαν οι Reds υπό τον Jurgen Klopp, με τον Βραζιλιάνο να προσθέτει πολλά περισσότερα από απλά γκολ.

Ωστόσο, ο Firmino μπήκε στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι, γεγονός που έδωσε τη θέση σε εικασίες για το μέλλον του. Η Juventus, έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο διεθνή, καθώς βρίσκεται στην αγορά για ενίσχυση μετά την απώλεια των Alvaro Morata και Paulo Dybala.

Δημοσιεύματα είχαν υποστηρίξει ότι η Juventus ήταν ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Firmino. Ωστόσο, ο προπονητής της Liverpool Jurgen Klopp, διέψευσε τέτοιες φήμες, δηλώνοντας ότι ο 30χρονος παραμένει βασικός παίκτης στα σχέδιά του.

Και τώρα βγήκε και ο Firmino και μίλησε για το μέλλον του, δηλώνοντας ότι αγαπά τη Liverpool και δεν θέλει να φύγει από τον σύλλογο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. «Λατρεύω αυτή την ομάδα, την πόλη και τους οπαδούς. Είμαι εδώ στη Liverpool και θέλω να μείνω», δήλωσε ο 30χρονος Βραζιλιάνος φόργουορντ, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος συνεχίζει επίσης προσθέτοντας, ότι δεν είχαν ξεκινήσει συζητήσεις από τη Juventus παρά τις φήμες που υποδηλώνουν το αντίθετο. Έτσι, όπως έχουν τα πράγματα, ο Firmino δεν θα αποχωρήσει από τη Liverpool, αν και οι Reds θέλουν θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο θα λήξει σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Από την ένταξή του στη Liverpool, ο Firmino έχει πραγματοποιήσει 327 εμφανίσεις για τους Κόκκινους, πετυχαίνοντας 98 γκολ και σημείωσε 74 ασίστ. Έχει κερδίσει τον τίτλο της Premier League, το UEFA Champions League, το League Cup, το FA Cup και πιο πρόσφατα, το FA Community Shield. Ενώ για μείνει στο Anfield αυτό το καλοκαίρι, ο 30χρονος θα χρειαστεί να ανεβάσει την απόδοση του στο παιχνίδι εν μέσω αυξημένου ανταγωνισμού από τους Darwin Nunez και Diogo Jota.

Firmino: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com