Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενθουσιασμένος ο Declan Rice με Thiago Alcantara

Ενθουσιασμένος ο Declan Rice με Thiago Alcantara

Ο Declan Rice μίλησε για τους πιο δυνατούς αντιπάλους του και ισχυρίστηκε ότι ο αστέρας της Liverpool Thiago Alcantara είναι ακριβώς εκεί, ανάμεσα στους καλύτερους που έχει αντιμετωπίσει.

Ο μέσος της West Ham μίλησε στο κανάλι Tubes and Ange Golf Life στο YouTube και ανάφερε για τους καλύτερους παίκτες που έχει αντιμετωπίσει ποτέ στη μέση των γηπέδων. Φυσικά, ο Rice έχει παίξει με την Εθνική Αγγλίας αλλά και τη West Ham στο υψηλότερο επίπεδο και αναγνώρισε ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί για να διαλέξει.

Ωστόσο, αφιέρωσε χρόνο για να αναφερθεί στο αστέρι της Liverpool, Thiago και επαίνεσε τον Ισπανό σταρ που ήταν τόσο καλός.

«Είναι τόσα πολλά. Έπαιξα εναντίον του Thiago για τη Liverpool την περασμένη σεζόν. Είναι απλά τόσο μεταξένιος. Απλώς παίζει το παιχνίδι με τον δικό του ρυθμό. Ήταν σωστός», είπε ο Rice για τον Thiago.

Φυσικά, οι έπαινοι για τον Thiago δεν είναι κάτι νέο. Στην πραγματικότητα, μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο ο Tony Cascarino μίλησε για το πώς πίστευε ότι ο Thiago ήταν ένας από τους καλύτερους που έχει δει ποτέ η Premier League. Η γνώμη της Rice εδώ λοιπόν, φαίνεται να βρίσκει υποστηρικτές αυτής της σκέψης.

Στο κλιπ, ο Rice μιλά επίσης για το πόσο εντυπωσιασμένος ήταν με τον μέσο της Tottenham, Tanguy Ndombele. Ο Γάλλος είχε πολλά στοιχεία κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Spurs αλλά ο Rice έμεινε εντυπωσιασμένος μαζί του, όταν τον αντιμετώπισε απέναντι στη Lyon.

Ο Thiago είναι απλά ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και το γεγονός ότι έχουν αναφερθεί δύο φορές γι’ αυτόν αυτή την εβδομάδα δείχνει πόσο πολύ τον εκτιμούν στο παιχνίδι. Για τη Liverpool, ο Ισπανός είναι βασικός και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν μπορέσει να παραμείνει σε φόρμα αυτή τη σεζόν, οι Reds θα έχουν μεγάλες διακρίσεις. Ο Thiago υπήρξε άτυχος με τραυματισμούς κατά καιρούς, αλλά όταν είναι σε πλήρη φόρμα, δεν υπάρχουν πολλοί καλύτεροι παίχτες στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Ενθουσιασμένος ο Declan Rice με Thiago Alcantara
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com