Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πρόκληση για τον εαυτό μου» δηλώνει ο Harvey Elliott

«Πρόκληση για τον εαυτό μου» δηλώνει ο Harvey Elliott

Ο νεαρός μέσος της Liverpool Harvey Elliott, ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμος για να αναλάβει δράση στην πρώτη ομάδα των Reds.
Μιλώντας με στην ομάδα μέσων ενημέρωσης της Liverpool, όπως αναφέρεται από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Elliott ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμος να σταθεροποιηθεί ως αξιόπιστη επιλογή για τον Jurgen Klopp, για την επερχόμενη σεζόν της Premier League.

Μαζί με τις πρόσφατες προσθήκες Darwin Nunez και Fabio Carvalho, ο Elliott ξεκίνησε στο παιχνίδι με τη Red Bull Salzburg το βράδυ της Τετάρτης. Ο νεαρός παίχτης έχει επίσης συνεισφέρει σε κάποια παιχνίδια ως μέλος μιας τριάδας της μεσαίας γραμμής σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Elliott ελπίζει ότι οι εμφανίσεις του θα πείσουν τον προπονητή Jurgen Klopp, ότι του αξίζει να παίζει βασικός στα παιχνίδια τις Premier League, όταν η νέα σεζόν ξεκινήσει σε λιγότερο από ένα μήνα.

«Νομίζω ότι πρέπει απλώς να βγω εκεί έξω και να δείξω ξανά ποιος είμαι βασικά. Η περασμένη σεζόν ήρθε με πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλές προκλήσεις για τον εαυτό μου, αλλά αν κάτι με βοήθησε προς αυτή τη σεζόν, ήταν εκεί για να πάω και να δείξω στον εαυτό μου και να δείξω στους οπαδούς και στον κόσμο ότι μπορώ να Παίζω βασικός στην ομάδα και αυτός είναι ο κύριος στόχος μου» δήλωσε ο Elliott

Ο Harvey Elliott ισχυρίζεται ότι ο μακροπρόθεσμος στόχος του είναι να χρησιμοποιήσει τα παιχνίδια τις προετοιμασίας, ως σκαλοπάτι για την είσοδο του στην πρώτη ενδεκάδα της Liverpool. Δεδομένων των δυνατοτήτων του, αυτό μπορεί να συμβεί.

«Οπότε μαθαίνουμε πολλά αυτή τη σεζόν και όλο και περισσότερο όσο προχωράει η σεζόν θα μαθαίνουμε διαφορετικούς τύπους θέσεων και τρόπους, οπότε ανυπομονώ για αυτή τη σεζόν. Ας ελπίσουμε ότι μπορώ να βγω και να αποδείξω ξανά ότι μπορώ να ξεκινήσω και πρέπει να ξεκινήσω σε αυτή την ομάδα».

Πριν υποστεί έναν μακροχρόνιο τραυματισμό στον αστράγαλο που τον κράτησε εκτός από τον Σεπτέμβριο έως τον Φεβρουάριο της περασμένης σεζόν, ο πρώην παίχτης της Fulham ξεκίνησε τρία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της Liverpool στην περσινή Premier League. Τώρα ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμος να πάρει θέση στην ομάδα για άλλη μια φορά.

Υπό τον Jurgen Klopp, ο νεαρός παίκτης έκανε τέσσερις εμφανίσεις την προηγούμενη χρονιά. Έδειξε δυνατά στοιχεία στα πρώτα του βήματα στο πρωτάθλημα και ανέβαινε συνεχώς σε φόρμα. Ήρθε όμως ο τραυματισμός που υπέστη τον Σεπτέμβριο κόντρα στη Leeds United. Και έτσι η περσινή σεζόν του 18χρονου παίκτη θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη.

«Πρόκληση για τον εαυτό μου» δηλώνει ο Harvey Elliott
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com