Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανεώνουν με την Liverpool και οι Diogo Jota – Naby Keita!

Ανανεώνουν με την Liverpool και οι Diogo Jota – Naby Keita!

Συνέχεια στο ντεμαράζ ανανεώσεων συμβολαίων με τη Liverpool αναμένεται να δώσουν τις επόμενες μέρες ο Diogo Jota και ο Naby Keita!

Μετά τον Mohamed Salah, του οποίου τα νέα για την ανανέωσή του διαβάσατε πρώτοι παγκοσμίως στο liverpool.gr, αλλά και τον Joe Gomez, που εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι θα ανανεώσει, νέα συμβόλαια θα υπογράψουν οι Jota – Keita, σύμφωνα με ρεπορτάζ του πάντα αξιόπιστου Neil Jones.

Στη περίπτωση του πρώτου, πρόκειται περισσότερο για αναπροσαρμογή. Ο Jota υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο πριν δύο καλοκαίρια και άρα δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για επέκταση, όμως η ομάδα θέλει να επιβραβεύσει τον τρίτο της σκόρερ τη περσινή σεζόν με μια γενναία αύξηση. Μπορεί το ποσό να μην έχει αποκαλυφθεί, όμως σίγουρα θα είναι φανερά αυξημένο από τις £120.000/εβδομάδα που έχει λαμβάνειν από το τωρινό του συμβόλαιο.

Η περίπτωση του Naby Keita είναι προφανώς διαφορετική. Ο μέσος από την Γουινέα είναι γνωστό ότι έχει αντιμετωπίσει πολλαπλά προβλήματα τραυματισμών που δεν του έχουν επιτρέψει να δικαιολογήσει την δαπανηρή επένδυση του συλλόγου πάνω του, όμως τη περσινή σεζόν έπαιξε πολλά παιχνίδια και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά. Ο Jurgen Klopp είναι μεγάλος θαυμαστής του Naby και έχει εισηγηθεί την ανανέωση του, αφού το τρέχον συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Το ίδιο δεν έχει συμβεί για τον Alex Oxlade-Chamberlain, ο οποίος όμως μάλλον θα παραμείνει στο Anfield και την επόμενη σεζόν, αποχωρώντας ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2023.

Η κατάσταση για τον Roberto Firmino είναι ακόμα στο… σκοτάδι, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να μιλάνε για έντονο ενδιαφέρον της Juventus, ενώ αποφάσεις για τους Adrian – James Milner θα παρθούν τον επόμενο Ιούνιο.

Ο Diogo Jota πανηγυρίζει στο Goodison Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com