Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κόκκινος και ο 15χρονος Trent Kone-Doherty

Κόκκινος και ο 15χρονος Trent Kone-Doherty

Συνεχίζεται η στρατολόγηση σε επίπεδο νέων στην Ακαδημία της Liverpool με την απόκτηση του Ιρλανδού Trent Kone-Doherty όπως επιβεβαίωσε ο U18 managerτης Derry City.

H στρατολόγηση αυτή έχει αποκτήσει πλέον μια πιο τοπικιστική χροιά μετά το Brexit αφού υπάρχουν περιορισμοί όσο αφορά τις μεταγραφές νέων σε ηλικία παικτών.

Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν μπορούν να αποκτηθούν παίκτες σε ηλικία μικρότερη των 18 χρονών από το εξωτερικό ,από την αρχή του 2021, η Liverpool ενίσχυσε την Ακαδημία της με την απόκτηση των Kaide Gordon, Bobby Clark, Ben Doak.

Ο Kone-Doherty είναι ο επόμενος που καταφθάνει στη Liverpool με το ποσό της αποζημίωσης να φτάνει τις 150.000 λίρες.

Η μεταγραφή αυτή επιβεβαιώθηκε από τον Gerald Boyle, manager της U17 της Derry City , ο οποίος δεν δίστασε να επαινέσει τον παίκτη που θα γίνει 16 χρονών τον Ιούλιο και είχε μάλιστα και συμμετοχή στην πρώτη ομάδα.

«Ο Trent έχει σίγουρα όλα τα χαρακτηριστικά για να πετύχει.» είπε στην Derry Journal ,o Boyle.

«Νομίζω ότι θα βλέπουμε όλο και πιο σπάνια τις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας να επισκέπτονται αυτές τις ακτές ψάχνοντας για παίκτες.» συνέχισε.

«Ο Trent έχει αυτόν τον παράγοντα Χ. Έχει κάτι θαυμάσιο. Η ικανότητα του στον ένας εναντίον έναν είναι εξαιρετική. Έχει καλή ,πολύ καλή ταχύτητα αλλά το εκπληκτικό με αυτόν είναι η συμπεριφορά του.» είπε για τον παίκτη ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο από αριστερά όσο και από δεξιά.

«Είναι απίστευτα δεκτικός στις πληροφορίες, θέλει να μαθαίνει συνέχεια και φυσικά νιώθει πάντα μέλος της ομάδας

«Αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά καθώς και η φυσική με την τεχνική του ικανότητα θα τον πάνε πολύ μακριά ελπίζω

«Φυσικά θα είναι δύσκολα. Η Premier League είναι ένα δύσκολο περιβάλλον αλλά να ξέρετε ότι ο Trent έχει μια πραγματικά καλή ευκαιρία για να πετύχει γιατί έχει αυτό το κάτι παραπάνω

«Ειδικά η Liverpool έχει πάντα ως στόχο την ποιότητα και όχι την ποσότητα όσο αφορά την Ακαδημία της

«Αποτελεί τιμή για όλους μας , όσους εργάστηκαν με τον Trent από τους προπονητές στις ομάδες των αγοριών μέχρι τους προπονητές της Derry City, που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι στη Liverpool και φυσικά η οικογένεια του στάθηκε δίπλα του κάθε στιγμή.» ολοκλήρωσε

Στη Liverpool ο Trent Kone-Doherty.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com