Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θα τα είχαμε καταφέρει όλα αυτά χωρίς τον Henderson»

Klopp: «Δεν θα τα είχαμε καταφέρει όλα αυτά χωρίς τον Henderson»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Jürgen Klopp για τον Jordan Henderson στο ξεχωριστό βίντεο-αφιέρωμα που ετοίμασε για εκείνον η εταιρεία αθλητικών ειδών, Nike.

Ο Hendo ηγείται των Reds από το 2015 και έχει καταφέρει να σηκώσει στα χέρια του κάθε διαθέσιμο τρόπαιο, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια.

Ο Γερμανός τεχνικός συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Τίποτα από όσα καταφέραμε τα τελευταία χρόνια δεν θα είχε συμβεί χωρίς αυτόν. Υπάρχουν τόσα πολλά σημαντικά πράγματα που κάνεις σε μια σεζόν για να κρατήσεις ένα ρόστερ ενωμένο, για να διατηρήσεις ένα ρόστερ σε δύσκολες στιγμές και είναι υπέροχος σε αυτό. ”

“ Έχει ταχύτητα, έχει αντοχή, έτσι μπορεί να τρέχει για πολλά χρόνια. Οι αμυντικές δεξιότητες είναι εξαιρετικές, οι επιθετικές δεξιότητες είναι πραγματικά εξαιρετικές: επίγνωση, ορατότητα, πάσα. ”

“ Δεν περιμένω τίποτα άλλο από αυτόν από όλους τους άλλους: να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου όσο πιο συχνά γίνεται. Αυτό μας δίνει μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες. ”

“ Είναι αρχηγός της ομάδας μου γιατί ήταν αρχηγός όταν έφτασα εδώ και δεν είδα την ανάγκη να το αλλάξω – αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο κομπλιμέντο. Φέρνει όλα όσα χρειάζεσαι για να ηγηθείς μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. ” Είπε ο Klopp.

Jordan Henderson και Jürgen Klopp μετά τον τελικό του Παρισιού.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com