Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Jeremy Doku αρέσει στον Klopp

Ο Jeremy Doku αρέσει στον Klopp

Η εξέλιξη της ομάδας των Κόκκινων με την αποχώρηση του Mane και την προσθήκη των Darwin Nunez και LuisDiaz συνεχίζεται και θα συνεχισθεί και το επόμενο καλοκαίρι.

Αν και για την σαιζόν που έρχεται αναμένεται να αρπάξουν την ευκαιρία οι Kaile Gordon και Harvey Elliott, o 20χρονος επιθετικός Jeremy Doku της Rennes παρακολουθείται από τη Liverpool .

Το 2018 μάλιστα η ομάδα του Jurgen Klopp προσπάθησε να αποκτήσει τον παίκτη , ο οποίος ήρθε στην Αγγλία και ξόδεψε τον χρόνο του παρέα με τους Mane και Gini Wijnaldum στο Melwood.

O Jurgen Klopp μίλησε επίσης και με τον παίκτη, λέγοντας του- σύμφωνα με τον πατέρα του, ότι θα μπορούσε να γίνει ο νέος Mane ,ενώ ο Steven Gerrard προπονητής τότε στην U18 των Κόκκινων του έδειξε βίντεο τακτικής θέλοντας έτσι να του δείξει ότι τον υπολογίζει και τον έχει στα πλάνα του.

Οι Arsenal, Chelsea, Manchester City, PSV, Ajaxενδιαφέρθηκαν επίσης για τον Βέλγο επιθετικό ,ο οποίος εκείνη την περίοδο ανήκε στο roster της Anderlecht.

Τελικά όμως ο παίκτης προτίμησε την ομάδα της Rennes έχοντας κατά νου ότι και οι Raphinha και Ismail Sarr προτίμησαν να αναπτύξουν εκεί περισσότερο τις δυνατότητες τους και μετά να μεταπηδήσουν σε μεγαλύτερες ομάδες.

Αν και πέρυσι ο Doku λόγω τραυματισμού δεν είχε τη συμμετοχή που θα ήθελε ,είναι σίγουρο ότι οι Κόκκινοι θα παρακολουθούν την εξέλιξη του, κάνοντας την κίνηση τους αν πεισθούν την κατάλληλη στιγμή.

Ο Jeremy Doku.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com