Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Friedel: «Θα ήταν λογικό να μην κερδίσει η Liverpool το Πρωτάθλημα»

Friedel: «Θα ήταν λογικό να μην κερδίσει η Liverpool το Πρωτάθλημα»

Κι όμως ο Friedel είχε μαλλιά στη Liverpool!

Ο πρώην παίκτης των Κόκκινων, θεωρεί ότι οι φίλοι της Liverpool δεν θα πρέπει να ανησυχούν αν δεν καταφέρει η ομάδα του Klopp να πάρει το Πρωτάθλημα την επόμενη σαιζόν.

Πιστεύει μάλιστα ότι ο Jurgen Klopp θα προσπαθήσει να ενισχύσει περισσότερο το κέντρο της ομάδας , και άρα να ανταγωνιστεί την Manchester City από την μεθεπόμενη σαιζόν.

«Είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσει κάποιος την Premier League ,ιδίως μάλιστα όταν ανταγωνίζεσαι μια ομάδα όπως η Manchester City» είπε στο 888sport ο πρώην διεθνής με την ομάδα των Η.Π.Α.

«Δεν θα έλεγα λοιπόν ότι είναι πισωγύρισμα η μη κατάκτηση του από τη Liverpool, για τη σαιζόν που έρχεται, αν και θα ήθελαν πολύ , πραγματικά πολύ να σηκώσουν αυτό το τρόπαιο. Είναι τόσο κοντά σε αυτό και είναι τόσο καλοί.» συνέχισε.

«Αν οι παίκτες της Liverpool έβγαζαν όλη τη χρονιά χωρίς τραυματισμούς και χωρίς απουσίες λόγω τιμωριών στο κέντρο τότε όλα θα είναι εντάξει. Συνήθως όμως δεν συμβαίνει αυτό

«Τώρα που έφυγε ο Mane και ήρθε ο Nunez ,νομίζω ότι ο Jurgen Klopp και το επιτελείο του θα εστιάσουν στο κέντρο της ομάδας στο οποίο θα πρέπει να ενσωματωθεί ένας εξαιρετικός παίκτης ή κάποιος νέος με την προοπτική να γίνει όμως πολύ καλός

«Δεν νομίζω ότι ο Klopp χρειάζεται έμενα ή τους οπαδούς για να του τα πούνε αυτά. Έτσι έχουν τα πράγματα και το καταλαβαίνει ο καθένας

«Αν η ερχόμενη σαιζόν εξελιχθεί όπως εκείνη πριν από δυο χρόνια που το κέντρο τους λόγω της άμυνας είχε διαλυθεί, τότε θα είναι μια πολύ δύσκολη σαιζόν για αυτούς.» ολοκλήρωσε.

Οι Reds ενισχύθηκαν με τρεις προσθήκες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com