Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην Ελλάδα πραγματοποιεί τις διακοπές του ο Diogo Jota

Στην Ελλάδα πραγματοποιεί τις διακοπές του ο Diogo Jota

Ακόμα ένας παίκτης της Liverpool κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα μετά τους Κώστα Τσιμίκα, Naby Keita, Joel Matip και είναι ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός Diogo Jota.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, επέλεξε την Ελλάδα για το μέρος που θα ξεκουραστεί και θα ανεβάσει τις μπαταρίες του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Liverpool.gr, ο Πορτογάλος διεθνής είχε περάσει μερικές μέρες στο όμορφο νησί τής Κρήτης και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, αποφάσισε να πάει στο νησί των ερωτευμένων την Σαντορίνη. Ταξίδεψε με seajet συνοδευόμενος από την κοπέλα του και το παιδί τού και έφτασε στο νησί, όπου θα περάσει το δεύτερο μέρος των διακοπών του.

Η επόμενη σεζόν για τον Πορτογάλο, είναι αρκετά απαιτητική καθώς, ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί και έπειτα από και τόσο καλή σεζόν όπως φέτος και σε πολλούς αγώνες πέρασε ως αλλαγή και όχι ως βασικός σημαίνει ότι, πρέπει να δώσει το 110% τις εκατό του εαυτού του για να κερδίσει και θέση στην βασική ενδεκάδα.

Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος και τελευταίος καλοκαιρινός προορισμός του Diogo καθώς, η προετοιμασία ξεκινάει σε δύο εβδομάδες.

Στην Ελλάδα πραγματοποιεί τις διακοπές του ο Diogo Jota
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com